Prečo je to tak? ..len sa trápime

Príspevok v téme: Prečo je to tak? ..len sa trápime
Loj

Mohol by mi niekto v Vas vysvetlit, preco je to natom scete tak, ze ked sa do niekoho zamilujeme tak bez dotycnej osoby nemozeme vydrzat pokym opät niesme s nou?
Preco ked je momentalne niekde prec od nas, nieje s nami citime smutok, uzkost, neradost?
Co sposobuje to, ze bez dotycnej milovanej osoby je nam tazko na srdiecku az pokym opät nieje pri nas?
Je taky citat jeden ktory to celkom vyatihuje ale neviem to prijat zmysel citatu celkom a pochopit ..
Lepšie je byť smutný s láskou ako veselý bez nej ..
Ozaj je to lepsie???

1sandra

Druheho cloveka neprinutis, aby ta mal rad jak ty jeho, no i tak si myslim, ze dost vela ludi by mohlo byt spolu, ked by k sebe boli uprimni a nehrali tie ich hry v ktorych nikto nevie na com je, pricom sa maju radi rovnako a tak si radsej kazdy najde aspon niekoho, s kym byt dokaze, i ked tuzi po komsi celkom inom alebo ostava sam, ked nedokaze do takehoto iluzorneho sveta kde plati " kto z koho" zapadat.

Hhah

A mne prišlo Loj, že ty máš niekoho, a nie že si slobodný. Takže si slobodný? Tak prečo premýšľaš nad tým, že keď si vo vzťahu tak Ti furt chýba. Veď to je už minulosť, nie?

Loj

Neviem byt stastny sam so sebou
Potrebujem k sebe niekoho koho mam rad a kto bude mat rad mna
A ano, som citlivy clovek a prezivam citlivo rozne situacie.
Mam rad spolocnost ludi ale dnes ist s niekym von len tak, je tazke.
Ked aj niekoho volate vsetci sa vyhovaraju, kazdy sa tvari zaneprazdnene a pritom ked ma cas a volno tak cumi do mobilu a travi vacsinu volneho casu na facebooku, instagrame a messengeri

Hhah

A nie si trošku viac citlivejší? Alebo neprežívaš aj iné smútky tak hlbšie?

Viem ako to myslel autor. Ak si sám, chodievaj von s ľuďmi.
Vzťah by Ti mal niečo dávať. Ak nie, tak je niečo chybné.

Možno si ešte len na začiatku vzťahu?

Čau.

In blossom

Treba mat to "svoje". Byt stastny sam o sebe a potom s niekym je to len plus. Bez neho dobre, s nim este lepsie. Netreba byt zavisly na inom cloveku a svoje stastie podmienovat jeho pritomnostou.