Helikobakter, zápal žalúdka, čriev osobná skúsenosť?

Príspevok v téme: Helikobakter, zápal žalúdka, čriev osobná skúsenosť?
Peggie26

Ahojte opíšem vám svoje problémy možno mi budete vedieť poradiť svojimi skúsenosťami. Dva roky ma bolela chrbtica v oblasti žalúdka stále som riešila liečila cvičila nič nezaberalo, často mi bývalo zle na odpadnutie, zápcha, po veľa jedlách mi bolo na vracanie, často som mala zvýšenú teplotu, tento rok som dostala vírus ktorý ma dorazil boleli ma kĺby, dostala som zákal sklovca, extremna unava problém s dýchanim, fľaky po tele, neustále krútenie hlavy, prešla som testami na tetániu, ct mr hlavy, očným ušným, neurologia kade čo, zistilo sa mi že mam infekciu imunita v ... :( nejako sa mi podarilo zistiť že keď malo jem je mi dobre nič ma neboli netrápi nekrúti sa mi hlava ale chudla som tak som sa musela toho vzdať, niekedy ma až triaslo tak mi bolo zle zničoho a vysledky všade dobre aj na alergology, odrazu som začala mať nejaké blbé nalady uzkosti depresie také mierne ale nepríjemne veľmi a mesiac na to ma začalo príšerne bolieť okolo pupka v ľavom boku , slepák je už vonku, ráno sa zobudím perfektne ako nahle sa najem bolesť žalúdka pri chôdzi sa to nedá vydržať až mi je do plaču a to som zvyknutá chodiť aj 20 km, palila ma záha vygrgovalo sa mi aj 250 x za deň , bola som na gastre kde mi dal pán doktor helicid veľmi mi to pomohlo s nafukovaním , no bolesti ostali ľavy bok na dotyk veľmi bolí na sone všetko ok dal mi zobrať vzorku stolice na zápal... najviac ma trápy že keď sa najem mam veľmi čudné pocity od žaludka skrúca mi ho a jemne veľmi neprijemne bolí z čoho ma chytá taka blbá nalada až úzkosť bojím sa toho, keď ma to chytí mam teplotu zvyšenu bolesti a žltu stolicu, doktor mi napísal do karty diagnozu zatiaľ systémový zápal na zaklade infekcie bez orgánového zlyhávania a dyspepsia, v kuse mam krče niekedy silné ale väčšinou len nepríjemné pocity ... bolesti na dotyk su nad pupkom a na ľavej strane od pupka aj keď ležím na bruchu tak ma to bolí, predtým ako ma začalo bolieť to brucho mi všetci naznačovali že je to psychika? môže to byť psychika keď mávam teploty, a bolesti na dotyk a zákal sklovca , môže mi helikobakter alebo zápal čriev spôsobovať depresie :(((( kým som nedostala ten vírus nebolo to také zle neviem ako si pomôcť...

Katari12

helicobakter ti nemoze sposobovat depresie :D a ta bolset nad pupkom ci v pupku je divna, ja som mal HP a bolo to morderstvo, sem tam sa este ozyva, hlavne ked osm po stresom, ale beriem kadze 3mesiace probiotika a sakra si davma pozor na to, co zjem.. ta depresia to s tym prvdepodobne nesuvisi .. asi skus opisat vsetko na gastre a ked nic, tak povedz u obvodnej lekarkky, ta ta mozno posle niekde na vystrenie..