rychlo kuk :)

Príspevok v téme: rychlo kuk :)
zabiq

ahojo, nedavno, no nedavno .. dajme tomu ze nedavno som sa s priatelom 1x milovala, od vtedy uz viackrat, bol oto uzasne, no neni o com, ale problem alebo strastie?? ziadna krv, ziadna bolest, nic, tak moja otazka, ci je mozne ze som este panna, vsetci vravia ako to boli a ja nic .. proste mam z toho len taky blby pocit .. :) tak dakujem za reakciu :)

stanley3

ja som chalan.len mi to pripadalo nejek cudne ze 2 roky a nic...
to ta fakt obdivujem.ja by som to urcite nevydrzaj,kedze ma clenia do celade nynfomanov.pa

zabiq

stanley, ty si baba?? no jo, tak dlho .. nebolo kde proste a ja som sa strasne bala tej bolesti a krvi von .. ked s aneni kde umyt :) teraz to robime von stale a je to super .. ale dala by som si uz daku normalnu makkucku postel ;) na zemi to neni vzdy prijemne ;p

zabiq

no tak to som rada aj ja :) som s priatelom dva roky, strasne som sa toho bala :) ale prislo nejak neplanovane :) len som nad tym tak rozmyslala ze si pojdem tabletky .. a nieze mi povie slecna vy ste panna .. dost blbe :)

stanley3

tak ty si bola ta stastna,ktora na svoj prvy sex spomina s nadsenim.pokial si nekrvacala a bola si bez bolesti,tak ti len gratulujem))