Dnes som bol v ZOO a krmili tam medveda s horalkou, trochu som mu zavidel, ale potom zacal divne okusavat pneumatiku, myslite, ze mu to nemohlo uskodit ?
medved a horalka
filaga si vtipna/y...ha ha ha..ja som to myslela vazne...
My sme tam boli cez slnecny den. 1. medved jedol pneumatiku, ako mu poradil RNG. a 2. dva medvede stali na zadnych a zhodli sme sa ze maju na bruchu zips :)... Ked sme isli okolo leva, tak citil autoritu, zo zaciatku lezal, ale potom pribehol a zase sa zvalil na svoju 30 rocnu zosuverenu kozu...Kozy boli tie so zajacikmi ?
Boli sme tam okolo obeda a nevsimol som si ze by boli niektore zviaratka hladne (nechceli nas zjest). dokonca aj dive prasa malo travu, tak som mu ju napchal do nosa :-) My sme videli tak 5 opic a to vsetky mali nador na zadku. stretla si ziveho dinosaura?
ja som tiez bola v juli v ZOO a bolo mi do placu...chuda medved chodil nervozny po klietke, levy boli ako zduchne...kozy mali vsetku travu vyjedenu..30 opic v jednej klietke..alebo vtaciky v klietkach...tak tomu sa hovori zivot...keby som mohla tak by vsetko islo na slobodu...ved ani nas nikto nedrzi v klietkach..ale ktovie, raz mozno my skoncime v klietkach a budu sa chodit na nas z vesmiru pozerat ako na opice..:)
(i´m soory, som v inej teme..)
guma je fasa..tak pome :DD
bobebnkovia moji, idem spat..som som stastna dnsok mi dal vela..viac ako vela PA ♥