Ahojte,
prosím o radu ci mam s týmto utekať na pohotovosť keďže cez sviatky sa neordinuje.
V nedeľu 22.12. bolo všetko ôk, moc som toho nepojedla lebo som bola na bežeckých pretekoch ale potom som z chuti zjedla niečo sladké. Ovšem mi ostalo zle ale to som pripisovala tomu nejedeniu, vysileniu z behu, začiatku menštruácie, možnému prechladnutí a následne zjedeniu sladkého, džúsu a na vytravenie pár glgov piva. Pekelná kombinácia tak som si myslela ze ten nasledujúci deň nevoľnosti a slabosti je,, zaslúžený,,. Napinalo ma naprázdno, pripadne šla von voda, ubolene svaly, telo. Nevládala som nič zjesť, trocha čaju, suchá rov... Včera v utorok však nevoľnosť prešla a zmenilo sa to na hnačku. Aj by som jedla, bolesti nemám no co zjem to ide za chvíľku von v absolútne riedkom stave a tak do jasno oranžova zafarbené. Začne to neskutočne bublat vo mne a ledva dobehnem na WC. Dnes, streda ma z rána zase prehnalo z večere (oblátka, trocha vývaru, trocha ryze s cviklou). Inak sa cítim fajn. Idem si dat čaj, banán ale ta farba a rýchlosť vodové hnačky sa mi nepozdava... Dakujem