Poprial Vám expriateľ krásne Vianoce?

Cherry

Nemusí to znamenať vôbec nič. Mňa tiež občas počas sviatkov prepadno melancholicko nostalgická sentimentálna nálada. A niekedy to končí práve posielaním takýchto správ. Určite by som z toho nerobila nejaké závery alebo kovbojku.

1sandra

Ak je to romanticky typ cloveka, co ma rad Vianoce, tak by som sa nadtym nepozastavovala, ved je to celkom mile prianie - rymovacka. Mozes poslat dalej, ked si rovnakeho razenia jak tvoj ex. Ak vsak romantik nie je, tak by to vyzeralo, ze ma pre teba slabost, lebo to nebude posielat ledakomu.

January

Zdravyusudok, ja som zas niekde citala, ze len nezrele osobnosti maju potrebu takto pisat k sviatkom a nevedia sa odtrhnut a maju potrebu byt v kontakte.

ZdravyUsudok

Loj
Aspon vidis ze zatial co ty ju stale as v ucte a vazis si ju tak ona na teba sebecky kasle ze ti nedokazala napisat Dakujem. Aspon si zistil aka je v skutocnosti sebecka povaha.
Co sa tyka blahozelani k vianociam ci novemu roku, myslim ze ten kto skutocne miloval a vazi si toho druheho tak mu posle blahozelanie k Vianociam ci k Novemu roku. O tom su Vianoce ze ludia v sebe dokazu potlacit tie sebecke zle povahove crty a prevazuje v nich ti dobro a laska k ludom aj k tym byvalym laskam ak sme sa rozisli v dobrom a vazime si ho ako cloveka.
Vsetko je to o tom teple pri srdiecku a vedomi ze tu nebudeme stale aby sme to vyznanie odkladali napotom a potom, potom ..TERAZ!

Loj

Ja som byvalej poprial na stedry den krasne prezitie vianocnych sviatkov
..a ona?
Nic ..
Ani podakovanie ani prianie ..vobec nic a total ignoration ..

swistica

Myslim si, ze ma predplateny balik s sms zadarmo a taketo sms poslal celemu telefonnemu zoznamu - tak ako väcsina ludi. Ved vidis sama, ze ide o neosobnu, neadresnu spravu.

Keita

Nechapem preco by mal? To, ze sa pozdravime a pokecame este neznamena, ze si budeme vypisovat priania a to z jednoduchecho dovodu. Asi by sa to nepacilo moju partnerovi, ani jeho partnerke. Je to podla mna uplna zbytocnost. Jedine, ze ste boli manzelia dlhe roky, alebo mate spolu deti, v tom pripade by som povedala, ze to je vynimka.

Carie

Mne nepoprial a ani o to nestojim. A v tvojom pripade to vyzera ako keby si mu ublizila a teraz ti odustil kedze su tie Vianoce. Uz sa nehneva.