otazka pre zeny

Príspevok v téme: otazka pre zeny
atrej777

zdravim, potreboval by som poradit od zien ohladom moznej reakcie dotycnej,....

predstavte si situaciu, ze by ste zacali novy vztah s muzom (30r +-), do ktoreho by ste boli po usi zamilovane, a hned na zaciatku by vam povedal, ze pred kazdym sexom si bude musiet dat viagru, aby bol schopny suloze, problem by bol ochotny riesit s lekarom, ale zo strednodobeho hladiska by sa ten problem pravdepodobne nevyriesil, ............... dali by ste mu kopacky ??? ANO/NIE ??? prosim o uprimnu odpoved

neznamy1986

Carie: No občas to tak vypadá, že musím byť zlý :D Často je niekto čo sa sprava milo - nudný, suchý, nezaujímavý + dozvie sa od prípadnej ženy že ho berie ako rodinu a to vôbec nechce meniť... A niekto čo sa spíja, čo vyvoláva bitky, a pod. si najde aj 10, lebo on je taký vzrušuúci a to určite bude zažitok byť kolo takeho

Možno ty taka niesi (nepoznám ťa - neviem), no mnohé tak rozmýšľajú

Carie

Neznamy a co si myslis ze zenu zbalis na to ze na nu budes od zaciatku zly? Vsak to skus a uvidis aky budes mat uspech. Tie zeny co maju zlych partnerov a nevedia ich opustit, tak zo zaciatku vztahu boli praveze aj tito muzi mili a dobri. Zena sa zalubila a ked sa zmenil je pre nu uz tazke ho opustit. A hlavne ked tam uz su deti. Potom len spominaju aky bol na zaciatku a mnohe stale naivne dufaju ze sa zas zmeni a bude zas taky.

neznamy1986

Carie: Ej možno si výnimočna svojím spôsobom :D Všade čítam články, že prečo byť milý na ženy nezaberá :D

ahjajjaj

keby som mala dotyčného už tak rada, že by som uvažovala o intímnom styku, bolo by samozrejmosťou, že ho pochopím a nie je to dôvod, prečo vyjsť zo vzťahu.

MrkvovyDzus

Najskôr manželstvo, potom sex.

Čo sa týka problému s erekciou, skutočná láska to prežije :)

Ale i tak odporúčam nájsť príčinu a odstrániť ju. Napríklad zmenou životného štýlu. Nie viagrou.

atrej777

akonato

keby som siel hypoteticky do bordelu tak tam tej slapke nemusim nic hovorit, lebo presne viem kedy ten sex budem mat, ten ucinok si musis casovo napasovat na ten sex, vo vztahu to nejde, tam je ten sex viac menej spontanny, nevies presne kedy ho budes mat, casom by som to musel tak ci tak povedat, ale hej mozno ze na zaciatku by sa mi to mohlo podarit zatajit, zas nemozes do toho pit alkohol, co by bolo zas podozrive atd

Carie

Inak ako bude dotycna reagovat zalezi aj od toho kolko ma ona sama rokov a hlavne ako je vyspela. Ak to bude nejaka pojasena nevyburena co rada strieda chlapcov tak tam mozes mat problem. Ak to bude inteligentna zrela zena co hlada jedneho partnera do zivota tak tam by to problem byt nemal.

Carie

Najst v dnesnom svete dobreho chlapa je umenie. Pokial by som nasla dobreho chlapa ktory by mi v zasadnych veciach vyhovoval, bol by mily, dobry, mal by ma rad tak by som toto az tak neriesila a neopustila ho kvoli tomu. No tak by si dal vzdy viagru. Bolo by to mozno menej romanticke a nie moc spontanne ale su skutocne dolezitejsie veci v zivote. Ak by to kompenzoval inymi vecami tak by nebolo o com.