Točenie hlavy

Príspevok v téme: Točenie hlavy
doxy

Zdravím už asi rok a pol sa mi nonstop mota hlava citim sa stale ako keby v “sne” , “filme” , “videu” stale to trva od rana do večera proste nonstop rok a pol jedine co mi pomôže je stvrtinka alebo polovicka xanaxu aj to sk dam iba raz za 2 tyzdne ked to je už fakt zle. Pochodil slm už asi vsetke vyšetrenie ako su napriklad magneticka hlavy chrbtice bol som na ušnom cievnom a neviem čo všetko možne pri neurologicke ta mi už asi predpisala 3 liek ktore som bral dlhodobo a vobec nič nepomohlo skusal som nefajciť , nepit kavu , nepit alkohol , všetko mozne uz som obmedzil aj z mojho jedalnicka barž čo a stale nič nepomohlo a na žiadnom vysetreni mi za rok a pol nič nezistili poprosil by som vas o najeki radu alebo či niekomu sa uz niečo podobne nestalo a ako to riešil prosim vás. Ďakujem.

neya

TO BY AJ MNA ZAUJIMALO. NEMOZU TO BY PRAVE NEJAKE VEDLAJSIE UCINKY TOHO ALEBO TAKE AKO ABSTINENCNE PRIZNAKY KED SI NEZOBERIES?

jirinovacek

Musím povedať, že sa mi tiež pred asi štyrmi rokmi zalačala často motať hlava, a nakoniec ma manželka dohnala k doktorovi. Ja sa bál aby to nebola cukrovka alebo tak, ale nakoniec to bolo vysokým tlakom. Vraj nekontrolovaný krvný tlak způsbuje až závrate. Od doby čo mám prášky, tak už sa to neobjavuje. Tak to nepodceňujte chlapi.

ahjajjaj

Nemáš nejaké veľké stresy v práci? Bol si aj u otoneurológa na vyšetrení vnútorného ucha? Keď si bol aj tam, odporúčam psychiatra - vlastne lieky podobné xanaxu. Môžu to spôsobovať konflikty v podvedomí a stresy, podvedomá úzkosť a pod.