Slabá až žiadna erekcia

Príspevok v téme: Slabá až žiadna erekcia
HakunaMatata

Zdravím, ani neviem kde mám začať. Mám 24 a mam problém udržať erekciu. Kvôli tomuto mi stroskotal dvojročný vzťah, jednoducho som priateľku ochudobňoval o sex a tá to už nevedela vydržať aj napriek tomu že som bol milý, pozorný, staral som sa atď. Proste niekedy sa mi dalo a dakedy to bolo totálne fiasko a moje sebavedomie sa stále zmenšovalo čiže som stratil chuť snažiť sa . Bol som s tým aj u urológa ktorý mi spravil hormonálne testy a taktiež ma prezrel sonom či mam vporiadku cievy a zistil že som zdravý ako ryba. Že vraj to bude pravdepodobne v psychike. Lenže ja sa nehanbím ani nepremýšlam nad vecami typu "postaví sa mi?" proste som maximálne v pohode takže neviem kde je problém. Predpísal mi nejaku "akože" viagru z ktorej ma bolela hlava a vôbec mi to v ničom nepomohlo... Momentálne mám asi mesiac novú priateľku pri ktorej sa mi samozrejme stalo dvakrát to isté. Bozkávali, túlili sme sa, aj sa mi postavil no keď sme mali isť na to tak mi proste odkvecol a už ho nič neprebralo. Strašne ma to trápi lebo mi na nej záleží a rozumieme si ale ak to ma po čase zase stroskotať kôli mojim problémom tak.. Príde mi to strašne nefér, niekto masturbuje 5 krat denne a potom zvládne ešte presexovať celu noc a ja? Máte niekto podobný problém? Ako ste to riešili?

nelujza009

ako ja by som povedala ze v tvojom veku by take problem este nastavat nemal ale ak je treba to riesit s lekarom

emmanakls

toto su uz veci ktore by som riesila s nejakym odbornikom, aj môj muz mal sem tam problem s erekciou ale nam na to stacili tieto tabletky -odkaz odstránený-

HakunaMatata

Tie gely fakt pomáhajú? Lebo som si všimol že ho odporúčate aj v iných príspevkoch takže neviem či je to len reklama alebo to fakt zaberá..

borec32

Mno, áno, je to skôr odpoveď na to, ako zlepšiť sexuálnu výkonnosť. Ale nepochybne to má dopad aj na erekciu.