Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vypadavanie vlasov hormonalne

januska666

Ahojte..mam 15rokov a dost velky problem...ked si umyjem vlasy strasne mi vypadavaju...aj kedsu uz suche a obcas sa ich chytim mam na ruke viac vlasov ako obvykle...moze mi niekto poradit co mam robit? moze to byt priznaknejakej choroby??

nataly

ahoj chcem sa opytat ze ci je nadmerne vypadavanie vlasov normalne. Mam 13 rokov a vlasy mi velmi padaju hlavne ked sa kupem vtedy mi vypadli ako keby mi ich niekto ostrihal. Poradite mi co mam robit ???

e

Ahoj,
ja by som ti poradila pripravky Bioscalin, sampon, alebo aj ten vlasovy elixir. Momentalne ich tiez pouzivam, nakolko mi vlasy nenormalne padaju z uzivania antikoncepcie....celkom to zabera...

RNG

Skus Wild yam, "polotovar" na hormony, ktore si telo z neho podla potreby vyrobi.(3x1g)
Alebo senovku grecku.
A vitaminy na vlasy, napr Mega vitamins for hair, alebo podobne.
Vypadavanie vlasov je ciastocne sposobene vysokou hladinou dehydrotestosteronu v podkoznom vazive, co sa da ciastocne zmiernit dodatkom extra zinku-25-50 mg(podobne ako v pripade akni).
Pomahaju aj komplexne prirodzene vyzivove doplnky, razna a jacmenna trava, chlorella, spirulina a aloe.