PROFESIONALNE ODSTRANENIE CELULITIDY !!!

Príspevok v téme: PROFESIONALNE ODSTRANENIE CELULITIDY !!!
quiksa

cavte baby..poradte mi najucinnejsi sposob ako sa da odstranit, alebo aspon zmiernit celulitida. Je vela moznosti, ale ktou si vybrat. Ist na lymfodrenaz, masaz, odstranenie pristrojmi, laser? Minule som videla v TV, ako na zadok a stehna, prikladali nahriate sklenene nadobky a tam sa vytvoril podtlak a akokeby koza pod tou nadobkou napuchla:) No robia to potom aj niejakym pristrojom.
Mate niekto skusenosti? A tiez kolko kúr treba podstupit a tiez aka je cena za osetrenie a celkovo? VELMI PEKNE DAKUJEM !!! verim ze mi pomozete a aj inym babam.. Ved je nas viac ze? :)

pata.k

Existuje množstvo ošetrovacích metód na odstránenie celulitídy, od jednoduchých anticelulitídnych prípravkov až k operačnému zákroku - liposukcii. Podľa klinických štúdií, ktoré prebiehali v USA, Japonsku a Európe je Shaper najmodernejší aj najefektívnejší medicínsky prístroj na liečbu celulitídy.
- Pulzná vákuová masáž sa vykonáva pomocou mechanickej hlavy, ktorá využíva jednak sanie na vytvorenie kožného záhybu a jednak akciu dvoch mechanických kotúčov, ktoré sa rytmicky pohybujú smerom od seba a k sebe, čím sa dosiahne zmena hustoty spojivového tkaniva. Uvoľnením a dekompresiou cievnych a lymfatických štruktúr sa ihneď začne zvyšovať prísun výživných látok do kože a urýchli sa odtok škodlivých splodín metabolizmu. Sacím účinkom sa vytvorí na vrchu kožného záhybu vákuum a lokálnym znížením tlaku, ktorý pôsobí na kožné cievy sa zvýši prekrvenie. Súčasne je vykonávaný aj mechanický peeling (odstraňovanie zrohovatených buniek z povrchu kože), teda pokožka sa stáva jemnejšou a hladšou.

- Infračervené žiarenie vyvolá výrazné povrchové prehriatie do hĺbky približne 0,5 cm, a tým zvyšuje uvoľnenie kyslíka a oxihemoglobínu.

- Rádiofrekvenčná energia /RF/ sa v modernej medicíne využíva čoraz viac. Kombinuje sa s laserom a intenzívnym pulzným svetlom /IPL/ a je jedinečná v tom, že sa celá absorbuje v mieste ošetrovanej oblasti, čiže nevznikajú žiadne straty energie jej rozptylom či odrazom. Preto sa v prístroji Shaper využíva na hlboké prehriatie podkožného tuku a to až do hĺbky 1,5 cm a viac, čím sa výrazne zlepšuje tukový metabolizmus. Práve lipolytický efekt rádiofrekvenčného /RF/ prúdu prináša pri liečbe celulitídy doteraz najlepšie výsledky.
Metóda Shaper nie je určená na schudnutie(!), iba na liečbu celulitídy. Pre dámy s vyššou hmotnosťou, ktoré sa rozhodli bojovať s nadváhou úpravou životosprávy spojenou s cvičením, je Shaper ideálnym doplnkom na odstránenie celulitídy a udržanie pevnosti postihnutého tkaniva. Odborníci, ktorí robili klinické štúdie, uvádzajú, že ošetrenie prístrojom Shaper sa odporúča aj pred liposukciou, následný chirurgický zákrok sa potom vykonáva oveľa ľahšie a výsledky sú omnoho lepšie.
to som nasla, ale odskusane to nemam..