cavte baby..poradte mi najucinnejsi sposob ako sa da odstranit, alebo aspon zmiernit celulitida. Je vela moznosti, ale ktou si vybrat. Ist na lymfodrenaz, masaz, odstranenie pristrojmi, laser? Minule som videla v TV, ako na zadok a stehna, prikladali nahriate sklenene nadobky a tam sa vytvoril podtlak a akokeby koza pod tou nadobkou napuchla:) No robia to potom aj niejakym pristrojom.
Mate niekto skusenosti? A tiez kolko kúr treba podstupit a tiez aka je cena za osetrenie a celkovo? VELMI PEKNE DAKUJEM !!! verim ze mi pomozete a aj inym babam.. Ved je nas viac ze? :)
PROFESIONALNE ODSTRANENIE CELULITIDY !!!
Existuje množstvo ošetrovacích metód na odstránenie celulitídy, od jednoduchých anticelulitídnych prípravkov až k operačnému zákroku - liposukcii. Podľa klinických štúdií, ktoré prebiehali v USA, Japonsku a Európe je Shaper najmodernejší aj najefektívnejší medicínsky prístroj na liečbu celulitídy.
- Pulzná vákuová masáž sa vykonáva pomocou mechanickej hlavy, ktorá využíva jednak sanie na vytvorenie kožného záhybu a jednak akciu dvoch mechanických kotúčov, ktoré sa rytmicky pohybujú smerom od seba a k sebe, čím sa dosiahne zmena hustoty spojivového tkaniva. Uvoľnením a dekompresiou cievnych a lymfatických štruktúr sa ihneď začne zvyšovať prísun výživných látok do kože a urýchli sa odtok škodlivých splodín metabolizmu. Sacím účinkom sa vytvorí na vrchu kožného záhybu vákuum a lokálnym znížením tlaku, ktorý pôsobí na kožné cievy sa zvýši prekrvenie. Súčasne je vykonávaný aj mechanický peeling (odstraňovanie zrohovatených buniek z povrchu kože), teda pokožka sa stáva jemnejšou a hladšou.
- Infračervené žiarenie vyvolá výrazné povrchové prehriatie do hĺbky približne 0,5 cm, a tým zvyšuje uvoľnenie kyslíka a oxihemoglobínu.
- Rádiofrekvenčná energia /RF/ sa v modernej medicíne využíva čoraz viac. Kombinuje sa s laserom a intenzívnym pulzným svetlom /IPL/ a je jedinečná v tom, že sa celá absorbuje v mieste ošetrovanej oblasti, čiže nevznikajú žiadne straty energie jej rozptylom či odrazom. Preto sa v prístroji Shaper využíva na hlboké prehriatie podkožného tuku a to až do hĺbky 1,5 cm a viac, čím sa výrazne zlepšuje tukový metabolizmus. Práve lipolytický efekt rádiofrekvenčného /RF/ prúdu prináša pri liečbe celulitídy doteraz najlepšie výsledky.
Metóda Shaper nie je určená na schudnutie(!), iba na liečbu celulitídy. Pre dámy s vyššou hmotnosťou, ktoré sa rozhodli bojovať s nadváhou úpravou životosprávy spojenou s cvičením, je Shaper ideálnym doplnkom na odstránenie celulitídy a udržanie pevnosti postihnutého tkaniva. Odborníci, ktorí robili klinické štúdie, uvádzajú, že ošetrenie prístrojom Shaper sa odporúča aj pred liposukciou, následný chirurgický zákrok sa potom vykonáva oveľa ľahšie a výsledky sú omnoho lepšie.
to som nasla, ale odskusane to nemam..
nikto nenapiseee??? prosiiim