Co mám robit

Príspevok v téme: Co mám robit
Tatranka123

Ahojte, pred 3 mesiacmi nam umrel psik. Ostala nam urnicka s jeho popolom, pre ktoru sme vybrali v zahrade miesto. K pochovaniu ale dodnes nedoslo. Manzel bol dost na neho naviazany, stale to odkladal, daval terminy, ale teraz o pochovani uz ani nehovori. Urna je v pracovnej izbe, chodi tam, hladka ju, rozprava sa, stale tam hori el.sviecka. Ked sa o nasom psovi rozpravame a spominame, manzel ostane bez nalady. Zvykne mi posielat rozne obrazky psov rovnakej rasy ako bol nas. Zacinam mat cudny pocit z toho. Mne tiez chyba, ale rada na neho s usmevom spominam, zasmejeme sa s detmi, co povyvadzal...nechcem, aby sa z toho stala tabu tema, Ja som chcela, aby sme ho pochovali, ale uz nehovorim nic...netusim ako reagovat...

Tatranka123

No ale problem je to, ze ked ho chyti smutok, tak je bezdovodne neprijemny aj na nas, nervozny, ledva sa s niekym bavi, vybusny... je pred Vianocami a nechcem, aby deti mali pokazene sviatky. On Vianoce nema rad. Jeden den ma super naladu, potom “cvak” znicoho nic a je to. Zacina mi to vadit....budu tomu 4 mesiace, malo by to byt miernejsie, ale mam pocit, akoby sa to stupnovalo a nie prechadzalo.

jeanValjean

Videl so také pietne miestečko s urničkami miláčikov spravím foto.Ja mám jednu známu čo mi sem tam zavolá,že potrebuje pomôcť prerobiť,opraviť a iné,no a na zas je opačná ak napr.tečie kohútik a stačí vymeniť tesnenie,ona vyhodiť nové lebo tak jej povedali v obchode a šak oni potrebujú predať nee...tak ja na vlastné riziko zosmiešnenia až pohŕdania také veci skryjem upgradujem.Ako napr.rozbili sme nešikovne krabicu s roznofarebným sklom,samo.vyhodiť(možno by sa tak bolo stalo ak by sme sa pred tým nebavili o murovanom krbe kde bude stále oheň)tak mi to nedalo a vytvoril som tam hviezdu z tých črepov a ako do seba zapadali no chvíľu ju to nadchlo ale potom tam dala akýsi obraz.

ahjajjaj

Prejde ho to, treba si zadovážiť druhého psíka. Žiadny nie je taký istý ako predchádzajúci, ale človek si obľúbi aj druhého.