pánske oblečenie

Varus

Dakedy som objednával z internetového obchodu (sk.def-shop . com). Tuším, že sklady majú v Nemecku a náklady na dopravu sú cca 7-8€ a platí sa vopred bankovým prevodom alebo aj kartou.

Čo sa týka kvality, tak ja som bol osobne spokojný skoro vždy. Raz som si objednal jedny tenisky, ktoré sa mi po pár mesiacoch začali ničiť, ale to bude chyba značky, pretože som si rovnaké kúpil ešte raz z iného eshopu za cca 55€, ktoré vydržali dlhšie, ale aj tie skončili v koši.

Dokopy som na tom eshope nakúpil veci za vyše 800€ a niektoré nosím doteraz, ktoré boli objednávané tak 4 roky dozadu. Samozrejme, že ak si tam človek kúpi tričko za 10€, tak nemôže očakávať zázraky, to isté sa týka aj ostatných produktov.

Kúpil som si tam asi tri tričká, kde každé jedno stálo tak 10€ a tie už napríklad nenosím vôbec, pretože kvalita nestála za veľa. Na druhej strane som si tam kúpil dve tričká, kde jedno stále 25€ a druhé 40€, ktoré nosím doteraz.

Ďalej som si tam objednával dve mikiny cez hlavu, rifle, tepláky, prechodnú bundu, tenisky a tie napríklad nosím stále doteraz.

marrae

Tak teraz uz mas tolko moznosti, aj v tescu sa da napriklad v pohode nakupit ked maju akcie an oblecenie napriklad

amelianov1117

oblečenie na nete už nekupuje, ale čo sme mali problem teraz pred vianocami zohnať je proste nejaký pekný batoh/taška/aktovka, proste niečo elegantné do práce..