Prestal ma milovat, alebo co znamena ten chlad?

Príspevok v téme: Prestal ma milovat, alebo co znamena ten chlad?
Wanarya

Ak su tu nejaki muzi, zaujima ma prioritne ich nazor, ale samozrejme budem moc vdacna za akykolvek pohlad, prispevok, nazor, cokolvek...
Neviem si uz dlhsie vysvetlit priatelove spravanie. V skratke, sme spolu 4 roky. Ano chapem, ze dlhsia doba, ale ako je mozne, ze ja stale citim istu pritazlivost ked sa na neho coilen pozriem a on nie, alebo ano, no omnoho menej ? Hovori sa, ze muzi maju neutichajuci sexualny apetit tak u nas je to naopak a dost ma to rani. Parkrat uz som aj vybuchla a prehodnocovala to cele, rozpravala sa s nim o tom, ze nam to nefunguje, ze ma tak nebavi, ze ho naozaj moc lubim, ale lasku od neho takmer vobec necitim a ani ju neprejavuje. Mozno ju prejavit nevie, no samozrejme to poprel, urazil sa a hadka vzdy koncila tym, ze neodide lebo ma ma rad a ze ak by ma nemal uz by tu predsa nebol. Vsetko potom otoci na to, ze ja riesim len sex. Pricom nejde mi len o ten, ak by ano, uz s nim niesom pretoze ziadny vpodstate nemame. Ide mi o vsetky tie prejavy lasky, ktorymi na zaciatku vobec nesetril, bozkaval ma a obimal sam od seba. Teraz uz to nerobi, nedava mi komplimenty a sex mame tak raz za mesiac aj to iniciativa musi prist z mojej strany, a ze prichadza aj castejsie, no on na nu nereaguje alebo povie, ze je unaveny. Pritom som sa nezmenila, povedal ze sa mu stale pacim a vraj ho pritahujem stale rovnako, no na jeho spravani to nevidiet. Ano teda bolo vidiet, vtedy ked mi raz zakaznik priniesol cokoladu a pozval ma na kavu, vtedy ho skoro ziarlivostou roztrhlo ale inak neriesi.
Ja som ta, co sa snazi, aj ho chvalim kolkokrat mu poviem nieco pekne, casto aj nieco rajcovne a on na to pritom nijak nereaguje. Ak ho obimam, vacsinou sa usmeje a to je tak cele, nepovie mi nic pekne, ani ked zacnem ja. Citim sa jak keby sme mali 50, ale preboha ved sme este stale mladi a nemyslim si, ze laska dokaze takto vyprchat. Pricom ak sa s nim o tom chcem porozpravat, povie mi, ze robim kovbojku z nicoho a ze ma lubi a nechce sa rozist. No zmena nenastane ziadna. Skusala som uz aj ignorovat svoje pocity, nedavala som mu vobec ziadnu pozornost, bola som chladna, tak ako on. Zjavne mu to vyhovovalo lebo si to ani nevsimol.....lenze ja to nedokazem. Citim, ze nemam to, co mu davam ja. Je mi luto za tym, aky bol ku mne pozorny na zaciatku, ako mi dokazal hocikedy nieco pekne povedat, alebo rajcovne naznacit, ze sa mu pacim a je rad, ze ma ma. Vsetky tieto veci mi strasne chybaju, rovnako ako jeho iniciativa. O co ide ? Prestal ma lubit..? Naozaj je tak bezne ze po par rokoch chlap prestane mat chut na sex, alebo nan proste nema chut len pri mne? Omrzela som ho?

naty_gresova

Časom sa veci menia, aj tie city, nemusel ochladnúť, len proste už je to taký stereotyp :) Ale to neznamená, že je to zlé :)

Colorka

podla mna to proste iba opadlo, nikto nie je tak strasne zamilovany ako tie prve mesiace alebo rok vztahu a casom proste taketo prejavy ubudaju, nevidela by som v tom nejaku katastrofu. co sa ale tyka toho, ze s tebou nechce vobec spat, to uz podla mna nie je ok, niekde musi byt problem

ahjajjaj

Logické vyústenie nejakého vzťahu býva svadba, zásnuby, dieťa a podobne. Hovoríte spolu o budúcnosti? 4 roky je dosť dlhý čas na to, aby sa nejaká budúcnosť črtala. Jasné, tú náklonnosť Ti už nebude prejavovať ako na začiatku, ale zas ani ignorant nebude. My žijeme s manželom vo viacročnom manželstve, a veci ako objatie a pusa ráno, a poobede keď príde z práce, a večer pred spaním sú samozrejmosťou. Takisto aj letmé dotyky, keď sme doma.

mat_ka

To je ťažko nevieš čo je v jeho hlave, čo mu chodí mysľou, možno ani odísť nechce to je ťažko, ja by som mu opätovala rovnaké správanie, možno by sa spamätal

Shiksa

Možno je to aj tým, že má problémy s erekciou a hanbi sa to riešiť s doktorom a tebe o tom hovoriť. A možno je to naozaj tým, že si zvykol na full servis a najst novú partnerku by možno nebolo až také jednoduché. To s tou žiarlivosťou mi skôr príde ako vlastnícka láska. Skus mu dat ultimátum. Nenič sa pre muža, ktorý možno o teba nestojí. Neponizuj sa tym ze ho budes prosiť o pozornosť a lásku, to ma byt v partnerstve samozrejme. Iný muž v tebe možno vidí bohyňu ktorej by zniesol aj modré z neba a ten tvoj ta vidí len ako spolubývajúcu ci sluzku. INAK POZOR CHLAPI, toto je najčastejši dôvod prečo vás ženy podvádzaju a opúšťajú - lebo ich zanedbávate, ignorujete, nevenujete sa im, proste si ich nevšímate, žiadna pozornosť, ochudobnujete ich o sex, pekne slová a nežnosti. Ak vás žena opustila alebo podviedla, treba si najprv vstúpiť do svedomia a zhodnotiť ako ste sa k nej chovali. Lebo ak jej iný muž dá pocítiť to, po čom túži a to co od vás už dlho nedostáva, stratili ste ju.

mozebyt

Ja som po 4 rokoch mala to iste. On ta nechce len sa boji ta poslat k vode lebo nema nahradu. Na to,zeby ta opustil ho musis nadalej takto provokovat a urobi to,lebo kedze ho mas rada viac ako on teba ty to neurobis.A potom sa ti uľaví a budes si moct najst niekoho kto ta bude mat naozaj rad tak ako ti to bude vyhovovat.