Aky krem pre 15-stku ?

Príspevok v téme: Aky krem pre 15-stku ?
simoneckaa

Mám dosť suchú a citlivú pleť.Nemôžem ani používať neaké pleťové vody.Pleť len oplachujem ráno studenou vodou a večer takou vlažnou a pomáha mi to.Len by som sa chcela spýtať aký krém by som mala používať.Teraz som mala ten úplne obyčajný dove,ale chcela by som vyskúšať niečo iné.Neviete neaký fajn krém,ktorý nebude stáť majland a bude na suchšiu a citlivejšiu pleť ?

simona

čafte..neviete či sa ten kokosový olej dá kúpiť normálne v lekárni alebo v drogérke ? kolko asi tak stojí ? niveu som už mala..chcemm skúsíť ten Lirene aký bude

suera

hmm...no tak to potom neviem...ja osobne obycajnu niveu nepouzivam...a niávea soft ? ja pouzivam nivea visage...ja sa uz v tych niveach pomaly ani nevyznam :)) no nic..tak potom uz ti poradit neviem..akorat skus...kozmeticku...ta vie viac :) dufam heh :)

garnier

Tak neviem ako vam ale mne pomaha, a nemala som nikdy problemy so cervenatou pokozkou alebo ked som sas odlicovala nikdy ma nestipali oci...ale kazdy ma iny tip pokozky a kazdemu sadne nieco ine napr. mne nepomahala vobec nivea vtedy som mala problemy a objavovali sa mi aj cervene flaky...

agina

Aj ja mam presne take iste skusenosti s niveou. Obycajnu klasicku Niveu pouzivam snad 15 rokov, ale Nivea soft tak z tej mi tvar zacervenie a stipu ma oci.

sofija

Suera bolo to urcite z toho mlieka,ani ja to nechapem pretoze je to specialne na suchu a citlivu pleť ale ja som si tym skoro spalila tvar.Fakt to strasne stipalo.MOzno mi daka zlozka nesadla v tom neviem.Ale napriklad krem nivea obycajny mozem,NIvea Soft ma uz napr stipe.

garnier

Ahojte ja pouzivam krem od znacky Garnier uz asi 4 roky...no jasne ze niekedy aj ich menim podla toho ci mam suchu alebo mastnu plet a hned ku tomu je aj pletove voda a odlicovacie mlieko...

suera

sofija , ze ta niva stipala ? tak tomu nechapem ako sa to stalo..isto to bolo koli nivei ? v podstate kazda plet reaguje inak, ale neviem nivea ma velmi dobre vecicky...co napr. garnier..mne absolutne nic z kozmetiky garnier nezabralo...co som skusala..btw.akne som mala ja tiez, teraz je toho po menej..na zaciatku mi pomohlo mlieko od fyta..to je snad najlacnejsia kozmetika co moze byt...ale nivea tiez nei je draha..tam sa pohybujes okolo stofky...

RNG

Vtri si vecer do vlhkej koze celkom malicko kokosoveho oleja na noc.Cez noc sa ti uplne vpije, je ochranny(antimikrobialny) a skutocne-naozaj vyzivny.

Adulka

Ked pleťové mlieka a vody, tak len bez alkoholu. A krém, môžeš popozerat v drogérii, značka AB nieje drahá, tak isto ten krém lirene na suchu pleť nieje drahý,okolo sto korún. Alebo garnier. Skús si pozrieť.alebo skús v lekárni,aj tam majú krémy a tam ti aj poradia.