infekčné

Príspevok v téme: infekčné
SomStaleVysmiata

Ahoj všetci!
Ako sa vraví viac hláv viac vie, teda sa idem pýtať takto všetkých.
Pred tromi rokmi som začala mať prekolapsové stavy zistili že mám malo vitamínu D. No pred tým sa mi zvýšila krvácavosť(ľahko sa mi robili modriny alebo celkom samé) a mala som problémy s trávením a vyprázdňovaním. A celé tie roky sa ťahám s tým že mám tetániu, no za posledný mesiac sa nakopilo veľa dalších príznakov ako zdurené uzliny, pocit na odpadnutie či pocit plávajucej podlahy, petéchie rôzne zvlášne krvácania atď.
Celé sa to začalo z ničoho nič, no spomenula som si že cca mesiac pred tým ako som sa prvý krát pred tými tromi rokmi "zosypala" mi takpovediac zdochlo zviera v náručí nevedno na čo, proste taký je život.
Bola to koza a mala zvláštne príznaky, žrala dobre no nejak jej to netrávilo potom začala zle chodiť mala triašku tak 3 hodiny pred smrťou mala strašne napnutú šiju a umrela chudiatko v agónii. Resp. akoby jej odišiel mozog.
Ja mám už 3 roky veľmi podobné príznaky a už som si pár krát myslela že prišiel môj čas, nikto mi nič nevie zistiť a na toto som celkom zabudla, je možné že som sa niečim nakazila ? a len preto že mám viac kíl a možno lepšiu imunitu ma to neskolí ? Je niečo také ?

Ďakujem vopred za všetky odpovede ♥ s pozdravom Nika
PS: zvieratko dostalo sedatíva aby netrpelo no pri hospodárskych zvieratách obzvlášť tak nízko cenených sa žiaľ príliš nebojuje za ich život, úplne z nenazdajky zdochli aj jej malé kozliatka, pár dní pred ňou no iným sa nič nestalo ani ďalším ľudom, no nik nebol s ňou tak dlho v kontakte ako ja