Krv vo stolici

Príspevok v téme: Krv vo stolici
Roman26

Zdravím,takže mám taký menší problém a trošku sa hanbím zájsť s tým ku doktorke,pred troma týždňami som mal 2 dni hnačky,všetko to začalo po jednej hnačke keď som si všimol že všetko je od krvi,samozrejne sa to veľmi nezlepšovalo tak som sa začal lepšie stravovať a aj beriem probiotiká,lenže stolicu mávam každý deň ale stále je tam prísada svetlo červenej krvi,už je to len v malom množstve nieje to priamo v stolici ale ako keby len okolo,môžem mať nejakú trhlinku alebo je to niečo závažnejšie?po stolici má aj trošku svrbí konečník,je nato nejaký účinný krém?

Bubuu

Máš vyšetrenie na cukor v krvi? Pretože popisuješ nehojacu sa ranu.

Môžeš skúsiť dezinfekciu žalúdka, pretože infekcie tráviaceh rúry začínajú v žalúdku. Skús 1 - 2 krát denne si po jedle dať deci vody z kyslej kapusty, alebo poldeci alkoholu. S alkoholom opatrne, radšej kyselinu.

Nečakaj zázraky, pomôcť by to malo trochu, liečenie trvá pár mesiacov.

Bubuu

Skús jesť viac rastlinnej potravy - polievky zo strukovín a zeleniny, skutočný čaj, športuj, jedz iba cez deň. O týždeň daj vedieť.

Tomaas 12345

Malé množstvo červenej farby v stolici mám aj ja. Môže ísť o hemoroidy, alebo trebárs si jedol niečo čo zafarbuje časť stolice na červeno.