Zdravím,takže mám taký menší problém a trošku sa hanbím zájsť s tým ku doktorke,pred troma týždňami som mal 2 dni hnačky,všetko to začalo po jednej hnačke keď som si všimol že všetko je od krvi,samozrejne sa to veľmi nezlepšovalo tak som sa začal lepšie stravovať a aj beriem probiotiká,lenže stolicu mávam každý deň ale stále je tam prísada svetlo červenej krvi,už je to len v malom množstve nieje to priamo v stolici ale ako keby len okolo,môžem mať nejakú trhlinku alebo je to niečo závažnejšie?po stolici má aj trošku svrbí konečník,je nato nejaký účinný krém?
Krv vo stolici
Máš vyšetrenie na cukor v krvi? Pretože popisuješ nehojacu sa ranu.
Môžeš skúsiť dezinfekciu žalúdka, pretože infekcie tráviaceh rúry začínajú v žalúdku. Skús 1 - 2 krát denne si po jedle dať deci vody z kyslej kapusty, alebo poldeci alkoholu. S alkoholom opatrne, radšej kyselinu.
Nečakaj zázraky, pomôcť by to malo trochu, liečenie trvá pár mesiacov.
A trchu obmedz príjem škrobu - pečivá, ryža, cestoviny... Nie úplne, ale neprežieraj sa.
Skús jesť viac rastlinnej potravy - polievky zo strukovín a zeleniny, skutočný čaj, športuj, jedz iba cez deň. O týždeň daj vedieť.
nehanbi sa ísť k lekárovi, krv v stolici nemá čo hľadať!
Malé množstvo červenej farby v stolici mám aj ja. Môže ísť o hemoroidy, alebo trebárs si jedol niečo čo zafarbuje časť stolice na červeno.