Prehltnutie malého množstva jari

Príspevok v téme: Prehltnutie malého množstva jari
tourminatorrexik

Zdravím, mám dotaz, cca pred hodinou som jedol koláč a zrazu som zacítil pocit ako keby chuť žuvačky, iba krátko a prehltol som, no pozrel som na nožík ktorým som krajal a zistil som ze sa tam nachádza kúsok saponatu s ktorým som nožík umýval. ihneď po požití vyplachoval ústa vodov a mierne som vypustil pár slín (snažil som sa privodiť vracanie ale uvedomil som si že to nemusí byť šťastné riešenie tak som rýchlo prestal) tak radšej som vypil dva poháre vody a umyl si zuby. Hrozí z toho problém a ak áno tak aký? Mám na mysli skôr či nehrozí poleptanie pažeráka, viem ze aj u detí ktoré s konzumovali i väčšie množstvo sa vyskytli hnačky no predsa len by som poprosil o radu. Zatiaľ nič necítim, mierne ma síce stipal jazyk no to už prešlo a hrdlo tiež vyzerá byt v normálnom stave. Vďaka za prípadné reakcie

ahjajjaj

Buď pokojný. Keď som bola malá, myslela som si, že je to sirup, aj som sa čudovala ako pení, a dala som si určite viac než Ty.

Tomaas 12345

Spravil si dobre že si sa hned nato napil 2 deci vody, tým si tu jar zriedil. Jar je ako mydlo, prehltnutie malého množstva ti nespôsobí problémy, no vo väčších množstvách by to žalúdok podráždilo.

Najčítanejšie články