mikrovlny ziarenie wifi vsade

Príspevok v téme: mikrovlny ziarenie wifi vsade
January

Co si o tom myslite, nemozu nam skodit mobily, wifi vsade? O mikrovlnkach nevraviac.
V jednom clanku sa spomina nespavosť, podráždenosť, strata pamäti, únava, bolesti hlavy, tras, halucinácie, autonómne poruchy a narušená senzorická funkcia. Elektrická zložka mikrovlnného žiarenia indukuje transmembranepotenciály v nervových bunkách, a tým narušuje nervovú funkciu a správanie. Mikrovlny prenikajú a sú absorbované hlbšie, takže môžu mať priamy vplyv na centrálny nervový systém.
Ako z toho von, co s tym, co s wifi doma.

jeanValjean

Každé žiarenie nejak ovplyvňuje.Niektorý potrebujú potvrdenie podložené vedecky aby začali. Aj keď sú už pred tým problémy tak po potvrdení budú ešte väčšie to nehovorím len o wifi.

sunnyball13

...tieto veci škodia oveľa viac ako si myslíte....skúste si to sami na sebe....nechodte jeden deň na net, ale lepšie týždeň...všímajte si svoje pocity....a potom Ďalší týždeň chodte 4h každý deň ako chodíte...porovnajte to a ak máte sebareflexiu dokážete či vám to škodí....PS: toto nie je až tak o tých vlnách ale o tých zbytočných info, ktoré zbytočne unavujú a vyčerpávajú človeka...

ketlenka

samozrejme, ze to skodi ale myslim si, ze uz aj tak proti tomu nic nespravit, lebo proste ta wifi je uz momentalne vsade!

Charles Bukowski

Tak ide prave o to, do akej miery to skutočne skodi. Ak to je 1 clovek zo 100, tak to je ine ako ked to je 1 clovek z 5. Takze ak to naozaj niekomu zdravotne uskodilo, je to mozno len zanedbatelne riziko tej technologie. Je to podobne ako s liekmi a vedľajšími ucinkami. Napr teraz je velka debata o 5G sietach, u ktorých este stále prebieha odborná debata ake škodlivé to je skutočne pre ludi.

January

tu nejde o to. mikrovlny nam skodia, nehovori sa o tom. tu mnohi vypisuju, ze im nevedia zistit, co im je. co ak je to z tohto. vedci to badaju, len nam nic nepovedia.