Zápal hrubého čreva?

Príspevok v téme: Zápal hrubého čreva?
VickyT

Dobrý deň.
Vždy som si vedela poradiť čo sa týka zdravia bez toho,aby som hľadala na internete všetky možné alternatívy a možné diagnózy,ale bohužiaľ teraz už neviem ako..
V marci prišlo môjmu priateľovi zo dňa na deň veľmi nevoľno,sťažoval sa na silné kŕče,bolesti v oblasti hrubého čreva,pri veľkej potrebe spozoroval krv. Pár dni na to ma zobudil v noci nech mu zavolám záchranku lebo mal také bolesti,že srdcervúco plakal. Vzali ho to Novej nemocnice v KE,kde si ho aj nechali. Bol tam týždeň a počas toho týždňa mu spravili jedine kolonoskopiu a snažili sa ho preliečiť liekmi. Záverečná diagnóza - zápal hrubého čreva. Nasledoval rad vyšetrení,liekov,ale bohužiaľ nič sa nezmenilo. Dokonca ho poslali ešte raz na kolonoskopiu kde mu povedali s úsmevom,že je všetko v poriadku.
Je december a jeho stav sa nezmenil. Doteraz berie predpísané lieky,dodržiava stravu,ale nemôžem hovoriť o žiadnom progrese. Doteraz má silné kŕče denno-denne, pri veľkej potrebe stále spozoruje krv a celkovo je veľmi slabý. Stráca nádej,nakoľko to trvá už dlho a doktori tvrdia,že mu nič nieje.
Ak by ste mali s týmto skúsenosť alebo by ste mi vedeli poradiť nejakého odborníka poprípade vyšetrenie,napíšte mi ho prosím.
Ďakujem Vám.