Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PROSÍM LEN SERIOZNE ODPOVEDE,ďakujem za pochopenie

Zuzana209

Ahoj, poďakovanie Bohu je podobné ako keby si ďakoval svojmu vlastnému drahému otcovi, ktorý je na teba dobrý a ktorého si veľmi vážiš...

Boh samozrejme vypočuje aj tvoje "formálne" poďakovanie, ktoré by si si niekde opísal na internete alebo z knihy..ale oveľa väčšiu radosť bude mať, ak mu to povieš osobne a úprimne..vlastnými slovami.

Napríklad:"Drahý otecko, z celého srdca ti ďakujem za...Si mojou radosťou a svetlom. Ďakujem ti, že ma zahŕňaš toľkou dobrotou. Chcem žiť tak, aby som tešil tvoje drahé sväté srdce. Túžim kráčať tvojimi cestami a žiť Tvojej prítomnosti. Ako prejav mojej úprimnej vďaky dávam si tiež toto predsavzatie...

Ak máš pocit, že ti Boh pomohol veľmi osobitne - môžeš mu sľúbiť, že vykonáš nežištne niečo dobré aby si Ho potešil...napr. pomôžeš niekomu v núdzi, budeš milý na niekoho kto sa k tebe zle zachoval atď.

Ak nemáš dobré spomienky na svojho otca, a nie je ti príjemné oslovenie Boha ako Otca - môžeš voči Nemu hovoriť prostredníctvom Pána Ježiša - teda ďakovať Mu ako tvojmu drahému Priateľovi..:-)