kedy prvy sex v novom vztahu ??

sokollka

najlepšie je, keď to budete obidvaja tak cítiť, že to chcete spraviť. vtedy je to najlepšie a zároveň aj najkrajšie.

coja

podla mna je normalne az po nejakych napriklad dvoch mesiacoch, v prvy alebo druhy den urcite nie to mi pripada moc skoro a to ani zdaleka nepoznas toho cloveka

EMMMAA

Este pred zaciatkom? Tak to vobec nepreferujem. Nemam rada chlapov, ktory sa rozhodnu pre dievca kvoli tomu, ze si vyhovuje s nou v posteli. To je hrozne.

Kimo888

Určite ešte pred začiatkom vzťahu lebo nič nieje horšie ako potom zistiť že si v posteli vôbec nerozumiete !

nurse87

kazdy preferuje nieco ine... mne pride napriklad divne, ked je hned sex, nevedela by som mat s chlapom hned na druhy den sex... tak mesiac, dva minimalne pockat a az potom ho mat, je podla mna uplne normalne...

Loj

Zalezi od okolnosti
Ak je on panic a ona panna tak je normalne ak spolu chodia pol roka aj viac bez sexu. Otukavaju sa navzajom, zpoznavaju a zblizuju sa. Vtedy je to normalne lebo je tam ostych, zabrany a neskusenost a odhalit svoju intimitu vzajomne chce urcitu davku dovery voci tomu druhemu.
Ak je vo vztahu len on panic alebo len ona panna tak tiez je to normalne ak pol roka nic nieje a ten druhy partner vo vztahu by mal byt tolerantny, chapavy a trpezlivy v ziadnom pripade nerobit tlaky na toho neskuseneho pod zamienkami .. Ked ma milujes, Dokaz mi ze ma milujes, Ak mi nedas opustim ta, Nemilujes ma lebo inac by si suhlasila atd.
Ak v novom vztahu uz nieje ani on panic a ani ona panna tak je si myslim normalne ze maju sex aj po druhom-tretom rande ak k sebe citia silnu vasen ..lebo zabrany tam uz nemaju az tak dovod byt kedze ani jeden z nich uz nieje neskuseny.. tyka sa to najma parov okolo 30rokov a viac kedy su uz ti dvaja dospeli, vedia co je sex, vedia prevziat zodpovednost za svoje konanie. Cim starsi clovek tym menej casu potrebuje na sexualny kontakt s osobou opacneho pohlavia ktora ho pritahuje.
Samozrejme netreba zabudat na zdrav.stav toho druheho a riziko sexualnych chorob.

ahjajjaj

zato ak máš nejakú frajerku, dávaj jej najavo, že sa Ti páči, pobozkaj ju, objím, chyť za ruku. Inak Ťa skôr bude považovať za kamaráta, ako za chalana, s ktorým je vo vzťahu.

Tutenstein_xD

Ja si myslím, že u každého človeka je to iné. Niekto má sex s partnerom už v prvom mesiaci chodenia a berie to ako samozrejmosť. Niekto má sex možno už po dvoch týždňoch chodenia a niekto ho nemá možno ani po troch mesiacoch. V dnešnej dobe mladí ľudia skáču do postele pomerne dosť rýchlo. Je to dosť relevantná otázka.

Môj názor je ale ten, že ak by som začal chodiť s nejakým dievčaťom, tak by som ju chcel asi najprv poriadne spoznať, aby som vedel, či má nejaký zmysel ďalej vo vzťahu zotrvať. Potom by prišli na rad intímnejšie záležitosti.

Podľa mňa nie je správne, že hneď v prvom mesiaci skáčem do posteli s frajerkou, ale ako som písal u mladých ľudí je to v dnešnej dobe úplne normálne.