prsia

Príspevok v téme: prsia
valeria

mam 15 a nerastu mi prsia. vazim 52kg a meriam 157cm cize to nebude sposobene nedostatkom stravy. raz mi dokonca meskala 3 mesiace menstruacia a gynekolog to riesil hormonalnou liecbou,ale teraz mam strasne slabu menstruaciu-len hnedy vytok,ale on vravi ze to nevadi...ma niekto podobny problem?pomozte

cokoladka

chahinda, skus si natriet ruky hrubou vrstvou mastneho kremu, zabalit do igelitu a potom si daj rukavice.. a nechaj si to posobit cez noc. :-)

chahinda

prosim o radu!!!mam 24rokov a uz dlho ma trapia drsne ruky.robia sa mi mozole ked chvilu zametam alebo nieco robim.je to hrozne neprijemne hlavne ked mam niekomu podat ruku skusala som vela kremov ale nic nepomaha poradte mi nieco...dakujem za rychlu odpoved!!!

tfgtg

gwfxtzadvxhgfzdtggsvzdngfrzžžžžžžžžžžžžžžžžťýťáčšh gfbvhb gdfth vhjtfdjbvmzfdhjfjhsv dzhhfudshcuhfzud vfzgdshfzdszfjhcgczfusegszyuchzusy zdtzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzv

luli

ja mam presne ten isty problem.ziadne prsia a ziadna menstruacia.iba slabucky vytok a to mam19 rokov.tiez beriem lieky,ale nic to nerobi.lekarka(endokrinologička) iba povedala nech pokracujem s liekmi keby sa nieco zmenilo mam prist.to je vsetko.tak som sa rozhodla ze pojdem za gynekologičkou a dohodnem sa s nou sama.

zuzulik86

No tak mam problem z bradavky mi vyteka asi je to hnis lebo mlieko tam asi nemam lebo nieosm tehotna.. nic ma neboli ziadna hrcka nic iba ta tekutina ako by som kojila tak je jej vela.. Idem na Merkury testik tak dufam ze som ok ,lebo ti bude tazke potom..