Krv tam kde by asi nemala byť

Príspevok v téme: Krv tam kde by asi nemala byť
SomStaleVysmiata

Ahojte
mám 20 a všimla som si už druhý mesiac po sebe že pri mojej perióde mám na vložke rozmiestnenú krv nejak zvláštne. Nieje to ako vždy proste na jednom mieste jednoducho tam kde je vagína avšak aj pomerne dosť vpredu tam kde je močová trubica.
Mám okrem iného vždy silné bolesti v prvom podbrušku, pri perióde, každý si myslí že mám niečo s apendixom mala som tam aj trošičku vody na sone a posledných asi týždeň ma bolí v pravom boku akoby pod rebrami až k chrbtici sa to ťahá. Vyšetrenie obličiek negatívne, bola som aj u gynekológa minulý týždeň na prevent. prehliadke a bolo všetko v najlepšom poriadku.
Mám tiež nejaké gastrické a kardio problémy.
Asi tam tá krv nieje normálna, či ?

ďakujem za odpovede, S pozdravom Nika :)

ahjajjaj

Nika, menštruačné vložky sú stavané na to, aby zachytávali menštruačnú krv. Krvácaš z pošvy. V noci máš zakrvavenú oblasť smerom na zadok, lebo tam pri tej polohe menštruačná krv tečie. Pri stoji, chôdzi, je to skôr vpredu, a v sede do stredu. Ak Ti gynekológ povedal, že si z tejto schránky v poriadku, ver tomu. Bolesti brucha môžu byť spôsobené aj črevami, aj minicistami v oblasti vaječníkov, alebo aj vyžarovaním bolesti z krížovej chrbtice, prípadne aj z bedrového kĺbu.