Rozhodujem sa medzi 2 mužmi. Jeden prachac, jeden ten, koho milujem. S kym mi je dobre.
Ten koho milujem a je mi s nim neskutočne dobre je starsi o 25r. V posteli to už zial absolútne nefunguje. Inak je dokonalý muž a jediny mne blizky človek okrem sestry. Je uz dlhšie rozvedený, všetko co mal, nechal zene a 2 dospelým deťom. Zaraba obycajne a nemyslím si, ze by ma hocijak zabezpecil.
Nepochadzam z bohatych pomerov. Otec sa nestaral a neplatil. Deti nikdy nechcel. Doma žijem so sestrou, matkou a bratom. So sestrou mam dobrý vztah, s matkou a bratom katastrofalny. Brat ma roky nenavidi len preto, ze raz sa so mnou bude musieť deliť. S matkou katolickou mam hrozny vztah, som uz dospela, študujem ale ona by mi večne rada rozkazovala, stara sa do mojho sukromia, vadia jej aj nohavice s hadim vzorom. Všetko co poviem a spravím je zle, nonstop len klebeti s jej sestrami na telefóne, o kazdej zene ktora je od nej mladsia. Brat je vulgarny, nasilny a agresivny po otcovi, rozkazuje jej a ona ho poslucha. Dnes som bola picca, cur-va, spi-na a všetko možné za to, ze našiel niekde v kúpeľni moj vlas. Matka mu absolútne nič nepovie ked mi nadava, je agresivny a vyhraza sa fyzickym napadnutím. Uz dlho to takto funguje, som mlada pekna baba hoci to počujem len vonku doma som len kazdy mozny vulgarizmus. Strasne sa drzim a snazim sa byt uz dlho silna no oni mi absolútne nicia sebauctu a chuť do života. Priatel toto nevie. Hanbim sa o tom hovorit. A povedal ze nejaky byt bude mať az od buduceho roka, takze tipujem ze žije niekde u kamaráta, ak nie tam, tak u exmanzelky.
No a teraz ma oslovil nejaký prachac a velmi ma chce. Viem, ze by ma zabezpecil, oslobodil od rodiny naveky, lebo mienim sa od nich okrem sestry absolútne odstrihnut. Bola by som slobodna, mohla si plniť sny, cestovat a mat pohodlny zivot. Tento rok koncim skolu. Navyse, je starsi len o 10 r. Všetky moje problémy by sa vyriesili, no aj tak by som asi šťastná nebola lebo ho nelubim a vkuse by som myslela na toho prveho. Asi človek fakt nemôže mať aj lasku, aj slobodu a peniaze. Musim si vybrať. Poraďte mi prosím. Ten prvý je uzasny, ale sama viem, ze uz tu možno nebude dlho. A ja zostanem tak bez deti, alebo s, najlepšie roky mi uteču, budem nezabezpecena a sama (s detmi) niekde s mačkami? To by bola moja daň za to, ze si vyberiem podľa srdca. A môžem mať na druhej strane všetko okrem lasky na cely život. Najma sa oslobodím od rodiny..Nenávidím fakt, ze si musim vybrat a ze pri akomkoľvek rozhodnuti budem ľutovať. Poraďte prosím.