Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chodím na VŠ a zalubila som sa do spolužiaka

Príspevok v téme: Chodím na VŠ a zalubila som sa do spolužiaka
Lilipop23

Ahojte ,keďže neviem ako ďalej skúsim poprosiť o pomoc :) Chodím na VŠ a zalubila som sa do spolužiaka ,ktorý žiaľ Bohu chodí so spolužiačkou ...neviem z akeho dôvodu no mala som pocit ,že možno sa páčim aj ja jemu :podpichovali sme sa ,flirtovali sme ... všetko bolo viac menej fajn dokázala som sa ovládať až do tohto týždňa ked mi povedal,že keby nemal ju tak by bral hneď mňa ,že sa mu páčim ..boli sme spolu vonku a aj s ďalšími spolužiakmi no bez nej...odchádzali sme ako poslední ..keby sa zle cítil tak odíde skôr aspoň podľa mňa no ostal a tancoval so mnou...poraďte ako sa mám k nemu ďalej správať? Mám v tom pokračovať alebo sa stiahnuť ,myslíte ,že ju má ozaj rád ? Ďakujem za každú radu

Lilipop23

Swistica ja to samozrejme zvažujem no a to odvodnenie prečo zo súcitu : pred tým než sa dali dokopy urobila také rozbroje v skupine ,že sa jej a kvôli nej aj jemu skoro všetci vyhýbajú ,bola vraj za nejakou čo robí s mágiou ,aby sa dali dokopy,skoro ju už 2 krát vyhodili zo školy( on ju ťahá hore) ,ma neskutočne stavy proste začne z ničoho nič plakať.. ako ja ju neodsudzujem ,veď v dnešnej dobe nie je človek ,ktorý by ich nemal .No ona robí všetko preto ,aby sa ešte viac trápila a tak na seba sťahovala pozornosť ,nejde s ním nikam lebo proste povie,že berie lieky a nemoze.On to už asi tiež prestáva znášať ,alebo si to proste nijak neviem vysvetliť.

ahjajjaj

Keď sa človek chce naozaj rozísť, je mu tak trochu viac-menej jedno, ako sa bude ten druhý cítiť. Ak cíti voči nemu hlboký súcit a preto sa nerozíde, ten súcit je prejavom lásky.
Podľa mňa nebež za vozom, ktorý je obsadený. Ty do daného spolužiaka nie si zaľúbená, skôr len zahľadená a veľmi sa Ti páči, s tým, že jeho povahu tak naozaj nepoznáš a čím viac sa ním budeš zapodievať, tým horšie. Onedlho budete mať semestrálne prázdniny.

In blossom

Preco si myslis, ze je s nou zo sucitu? Je to len ku... vnik podla mna. Ako nehnevaj sa, co to je za argument, ze keby nemal ju, tak si zacne s tebou. Ved nemaju deti a hypoteku, takze keby naozaj chcel, necha ju aj hned. Asi mu to vyhovuje, skusat to na kazdu.

swistica

Pri zvazovani dalsich krokov zvaz tieto faktory:
1./ ak sa kvoli tebe rozide a zacnete spolu chodit, aj nadalej sa az do konca studia budes stretavat so spoluziackou. Ty sama zvaz, ako sa v takej situacii budes citit
2./ ak spolu zacnete chodit a teda kvoli tebe sa rozide so sucastnou priatelkou, je dost mozne ze to urobi znovu, akurat teraz sa ty mozes ocitnut v pozicii danej spoluziacky
3./ to ako sa rozhodnes je len cisto na tebe, pretoze tu na fore nikto nevie, ako to naozaj je

Lilipop23

Amon ďakujem za zmysluplný komentár ,neviem poznám ich ešte keď nechodili spolu no a dali sa dokopy za zvláštnych okolností :D možno až teraz prichádza na to do akej "pasce" sa dostal ...nakoľko poznám aj ju dosť dobre(úplný opak mňa ) sám od seba ju nenechá už len zo súcitu ..no a ja neviem čo s tým ,ako vydrzat s oboma každý jeden den

Amon

Filipo a ja nechapem zas preco tieto temy citas ked ta otravuju. Ludia maju rozne problemy a pisu sem pre nazory inych ludi a to posledne co potrebuju je komentar aky si napisal ty.

A k prispevku zakladatelky, podla mna by si to mala s nim vo vztahu tazke. Pravdepodobne sa dal s jeho terajsou priatelkou tiez takto dokopy ze s nou flirtoval lebo sa mu pacila a hned ked si prisla ty a zapacila si sa mu, zacal sa s tebou hrat. Keby ste sa dali teraz dokopy a nechal by jeho terajsiu priatelku, vravelo by to nieco o jeho citovom zmyslani a ver mi ze s vysokou pravdepodobnostou by nechal takto raz aj teba. Ber to ako varovanie, nevravim ze s nim nemozes byt ale ako si napisala, si zalubena a mozes taketo nieco prehliadnut.