Krvácanie z klitorisu

Kvet1

Diana mám ten istý problém ,ale tu sa asi rady nedočkáme ..napíšte mi email kde vám môžem napísať popise si podrobnejsie ...hodz si urobte nejaký provizórny e-mail tiež som speci prípad oko vy určite st si všimli moje komentáre

Diana 2678

Som si 110% istá ze je to z klitorisu, viem kde mam klitoris, a tiež som to na googli ani nikde nenasla, preto som sa obrátila na vás ženy :)

zena

Určite to je odtiaľ a určite je to krv? Môže to byť z močového mechúra a nemusí to byť krv, ak ste predtým jedli potravinu, ktorá vám zafarbila moč. To isté mohol spraviť aj suplement.
Ak máte pravdu, potom to riešte so svojím gynekológom.

ahjajjaj

určite krvácaš z klitorisu? Daj si tampón a vložku, potom čo si sa riadne umyla. Skontroluj o 3 hodiny. Vložka by mala ostať čistá, ak si sa teda predtým riadne umyla a utrela.

Kvet1

Zdravím vás. ... po dlhej dobe som aspoň našla zmienku ohľadne vášho problému môjho čiže nášho. ..mám pocit že som to snáď písala ja. ..tento problém snáď asi ani nikto nemá keďže ani Google otom nevie ani ťuk. Mám ten istý problém počas svojich dní krvacam z klitorisu a nie nieje to len pocit tak snáď pokecáme a prídeme na niečo spoločné