Ahojte, potrebujem od Vás poradiť. Pred pár dňami mi volala manželka môjho veľmi dobrého kamaráta s tým, že už nevie, čo s ním má robiť, že hneď ako príde domov tak na ňu iba kričí a minule jej vraj povedal, že dúfa, že ona dostane leukémiu a že keď ju bude mať, tak on do nej bude kopať tak, že sa bude od bolesti zvíjať na zemi. A vraj to nebolo prvý krát, čo jej také niečo povedal. Rozoberali sme to spolu, prosila ma, nech sa s ním na druhý deň porozprávam, že mňa by mohol počúvnuť. Ja som mala podobného ex, a tento kamarát sám vtedy takýmto správaním sa k ženám pohŕdal a mne radil opustiť takého človeka. V tom rozhovore s manželkou som spomenula, že mi pripomína toho môjho bývalého, Evidentne sa ku kamarátovi dostalo, čo som povedala a on mi napísal, že už viac nie sme kamaráti a že si neželá, aby som ho kontaktovala. Naozaj som urobila takú hroznú vec, že kvôli jednej vete išlo celé kamarátstvo do prdele?
Urobila som chybu?
Neurobila si ziadnu chybu, ked si povedala, koho ti pripomina, on sa nehanbi ani trochu za svoje vyroky? Co sa s nim deje? Najlepsie je sa do nich nemiesat, mozno je v afekte takyto sprosty a inokedy si celkom rozumeju, to sa nedozvies, a tiez nevies, aka je ona.
Nemusi ti byt nic luto.
A veľa krát mi aj pomohol, napríklad paradoxne odísť od toho ex, ktorý mi ubližoval...Preto ma to aj prekvapilo, keď som sa dozvedela, že sa správa rovnako k svojej manželke :( A ja som mu tiež veľa krát pomohla. Toto ma ale až šokovalo
no už sama neviem, či záleží....Možno sa aj dobre stalo. Len ja zvyknem mať pocity viny ak sa stane niečo zlé, tak som chcela možno počuť, že si nemám čo vyčítať
Preco to zalezi na priatelstve s niekym takymto?? Ah, ludia...
Mas zaujimavych kamaratov/priatelov.