Toto sa mi vyhodilo v podpazuší po očkovaní tetanu a uhryznutí mačkou. Môže to mať súvislosť? Nikdy v živote som nič podobné nikdy nemal. Nepomáha ani imazol masť ani imakort a ani antibakteriálne mydlo nič. Trvá to už 5 mesiacou. Nemáte niekto skúsenosť? Nejaká choroba od mačky?
Kožný problém
Práveže mne to.nepride ako žihľava. Toto aj zvláštne zapácha. Kožný lekár radí len natierať ale fakt to ničomu nepomáha. Mám to len v podpazi. I keď v poslednej dobe pociťujem silné pálenie rúk, chrbta. Už neviem kam ísť aby som neskončil v blazninci.
Dobrý deň prajem, viacerým klientom , ktorí mali podobný problém pomohol gel Natural od Kaqun. Pozrite na www.kaqun.sk , prípadne skúste skonzultovať. Prajem rýchle uzdravenie
Kožný lekár označil že de o erytemove ložiská v podpazi. Nič viac. Robil ster vraj bol negatívny. Ja som myslel na stafylokoka ale že ten to nieje. Trvá to od konca augusta. Nariadil natierať mastickami. Najskôr zinkovou masťou a potom už imazol a Imacort. Umývať antibakteriálnym mydlom. Nič však nezaberá. Akonáhle vysadim masť čo i len na jeden deň je to späť.
Aku diagnozu urcil kozny lekar?
A nemôže ísť o zihlavku ?