Dorziflex vs Guajacuran

Keita

Mne na závraty pomohlo Vertigoheel. Dorsiflex by som nedávala často. A treba ísť k dobrému fyzioterapeutovi. Točenie hlavy a závraty môže byť, ale aj nemusí byť z krčnej chrbtice.

Derek80

Pisem pod novym menom,nedalo sa mi prihlasit.

No problem s chrbticou je ako na hojdacke niekolko rokov.Ale vzdy sa to upravilo.Len teraz sa pridali zavraty a to ma dost obmedzuje.

Citim tlak,strasne napätie zo svalov alebo sliach tam ako sa upina lebka ku krku,po stranach ale aj zo stredu.Tlaci mi to az na spanky,za nos,do cela.Ked lezim na boku tlak do hlavy,ked na chrbte tlak je extremne neprijemny.Tupa,odporna bolest.Neviem ci to mam od kosti ci sval,ci co.Obvodna dala dorziflex a konec.

A teraz pises ze sa to moze uvolnit az moc a zhorsit este viac.Mam si ho dat nemam,mozem si ho dat aj pocas dna?

Dalej citim bolest aj zo stredu chrbta ale to len niekedy a pri dlhsom stati.To ako tak dam.

Tocenie hlavy,zavrat ze sa vsetko kruti,hadze ma do stran mierne.Ked citim ten tlak tak mam pocit aj drazdenia hrdla,alebo take neprijemne zovretie.

Keita

Aký máš problém s chrbticou? Na Dorsiflex pozor, celkovo na dlhodobé užívanie liekov, ktoré uvoľňujú svalstvo – môžu ho uvoľniť tak, že chrbtica stratí oporu s stav sa zhorší. Sú vhodné len na krátkodobé uvoľnenie svalových spazmov – na pár dní, viac nie.