www.google.com
Vidim ze coraz viac tu mnohi z vas riesia preco vam dal/a partner/ka bez vysvetlenia "kopacky" aj ked vy ste toho cloveka nadovsetko milovali. V clanku mate vysvetlenie ze chyba sa nestala na vasej strane ale chyba je v tom druhom.
Pre vsetkych co sa trapia s nepochopitelnym rozchodom
Gaaspi
to nieje moj blog, a nemyslim ze len introverti analyzuju preco ten druhy bez slova zmizol. Analyzuje kazdy kto v tom vztahu skutocne srdcom miloval. Ten sa trapi ..
Jeden pologhostingový prípad som zažil. Preto pologhostingový lebo nebol to osbný rozhovor ale ani SMS či zmiznutie bez vysvetlenia. Kedysi dávno som pracoval v továrni a chodil som s kolegyňou. Ona spoznala iného kolegu a začala si s ním ale najprv len ako s milencom lebo u mňa mala istotu a u neho asi čakala čo bude tak mi proste neoznámila že ma ide vymeniť a dať košom ale išlo to paralerne. My sme mali taký zvyk že si cez prestávky volávali (keďže sme boli na opačnej zmene tak ona bola doma a ja v práci a naopak) a vždy keď som šiel ku kávomatu, do bufetu, jedálne, s nachystaným handsfree tak som už vedel že zazvoní telefón... Prišiel deň dať mi košom a ani si nedala námahu stretnúť sa osobne. Akurát som sedel na WC (vyzerá to smiešne ale náhoda tak dala) mi zavolala a oznámila že sa somnou rozchádza. To bol môj prvý rozchod počas vykonávnia veľkej potreby.
Tak tak. Jedna nemenovaná osoba musela "ghostovo" odísť od druha lebo vedela že keby sa normálne zočivoči porozprávali tak by ju druh nepustil a robil by jej problémy. Tam bolo jediné riešenie zmiznúť. Ale chápem čo bolo myslené že keď je vzťah na oko v poriadku a stane sa to. Súhlasím s názorom že ten miznúci proste nechce komplikovaný rozhovor a je pohodlnejšie sa vypariť ako čeliť vysvetlovaniu, lebo nech má akýkoľvek dôvod tak tá zaľúbená strana by sa stále dožadovala odpovedí a keď jej ghostujúci povie že mám iného tak on by sa pýtal prečo a v čom je lepší a čo by mohol preto spraviť aby sa k nemu vrátila atď. Akurát problém je v tom že tá neghostová strana rozmýšla a dlho ho máta čo sa vlastne stalo ale to len introverti analyzujú. Ja by som to bral ako úľavu že zmizla tak mám spoň o starosť menej. To aj píšete vo volaktorom článku na tom všom blogu že niekedy ten čo dostane košom to berie tak že jéééj aspoň mám naspať slobodu, môžem sa zase venovať kamošom, zálubám, milenkám atď.
Vid ako som ja zalozila jednu temu kde som sa chcela poradit ako pomoct svojej znamej ktora tiez zazila trpky rozchod so svojou laskou. Trapi sa dodnes aj ked to uz vyzera na lepsiej ceste ale aspon trochu pookriala. Lebo na zaciatku rozpravala len o tom ze nema uz zmysel zivota, nikoho nedokaze tak lubit ako jeho, nechce uz ziaden vztah, ze radsej nech umrie ako by mala zit bez neho, ze tuzi zomriet a podobne reci. Len sme sa bali aby nespachala samovrazdu z toho vsetkeho. Lebo stratit lasku je ako ked vam umri niekto blizky. Je tazke sa zmierit s tym ze je koniec.
Betka
To je ine, jasne ze ked sa k tebe partner zle sprava,nadava ti vkuse a nebodaj bije tak je logicke ze sa zbalis bez rozlucky a ten druhy by si nemal vysvetlovat odchod a odmlcanie sa ako nieco nepochopitelne.
Ale tu na fore riesia ludia castokrat odmlcanie a rozchod aj zo vztahi kde oni tomu druhemu lasku dokazovali, milovali toho druheho, planovali s nim buducnost a aj tak sa ten ich partner rozhodol tak ako sa rozhodol bez vysvetlenia im dal zbohom.
podla mna to je najhorsie na tom, ze clovek nevie preco a tak to stale reisi a rozmysla ci mohol nieco spravit aby sa to zlepsilo, ci to bola jeho vina
Nie je to take ciernobiele. Ked som sa rozisla s byvalym tak som sa jedneho dna vlastne vyparila bez rozlucky. Aj ked tak uplne z cista jasna to nebolo, ja som mu predtym vela krat hovorila ze ked sa bude ku mne spravat takto tak odidem. A on si asi myslel ze si robim srandu alebo co. V kazdom pripade on ma psychicky tyral a evidentne sa rozhodol ze ma znici, kazdy den mi nadaval, hodiny po mne ziapal, ponizoval ma. A bol hrozne pomstychtivy. Ja som sa ho bala, nevedela som co od neho vsetko mozem cakat tak som sa vyparila. A napr. citala som zas o takom pripade ked zena prisla domov a nacapala svojho mileho v posteli s inou. Odisla, neskor sa vratila ked bol byt prazdny, zbalila si svoje veci a zmizla z bytu a jeho zivota bez jedineho slova. To sa da pochopit a podla mna sa aj zachovala spravne. Pokus o rozhovor by tam viedol len k hadke a takto to vyriesila pokojne.
Veď ja to viem. Jediné riešenie je vyhýbať sa vzťahom a tým vlastne vyriešim všetko čo s týka problemtiky vzťahov. Keď sa vykašlem na vzťahy tak sa ma zrazu strašne veľa vecí prestane týkať a ušetrím kopu problémov a stresov... Jasné hlavne bod 1 a bod 6. To je logická vec potvrdzujem to. Napríklad keď aj kšeftujete s niektorými cigánmi tak ak nekúpite tú vec alebo nepristúpite na to čo chcú začnú byť strašne nátlakoví, gresívni, začnú nadávať, preklínať tak niekedy je lepšie poslať SMS že nemáte záujem a vypnúť mobil a po pár dňoch sa schladia. Ja som to osobne zažil neraz. V láske to je podobné lebo princíp je ten istý. Chcete sa vyhnúť nebezpečnej konfrontácii.