Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ďalej vo vzťahu?

Príspevok v téme: Ako ďalej vo vzťahu?
Mino5445

Ahojte.
Niesom zvyknutý takto verejne žiadať o radu, ale verím že podľa názoru väčšiny by som možno mohol nájsť tú správnu cestu.
Môj problém spočíva v tom, že som sa pred nedávnom rozišiel s partnerkou, ale po (krátkom) čase som svoje rozhodnutie oľutoval a teraz sa ju snažím získať späť.
Uvedomil som si že bez nej neviem byť. Áno viem čo si teraz hovoríte, že načo som sa ja idiot s ňou rozchádzal keď teraz sa k nej chcem zase vrátiť. Bohužiaľ
niekdy človek naseká chyby a uvedomí si to až keď príde o milovaného človeka. A to je aj môj prípad. Proste spravil som chybu. Priznal som si ju, oľutoval som všetko.
Ona má teraz ale skôr kamarátsky postoj, čo je asi očakávané že sa na mňa nevrhne. Ja sa snažím ako viem aby som ju získal. Bohužiaľ mám pocit že čím viac sa snažím, tým je to horšie.
Trochu sa stretáme, trochu si píšeme. Povedala že nieje si istá či bude ešte niekedy schopná ku mne cítiť lásku a tak sa to momentálne neurčito vlečie. Ja však po nej strašne túžim a
ubíja ma to nič okolo nás. Vyznávam jej lásku, ale zatiaľ to zaberá len málo. Snažím sa ju presvedčiť že to myslím vážne, aj to dokazujem samozrejme. Proste som to pokašľal viem. Ale
potrebujem s tým fakt poradiť a rozhodne sa jej nechcem vzdať. Vďaka za každú pripomienku.

janulienocka2

Podľa mňa už sa nemáš kam pohnúť, jedine ďalej, zavrieť knihu a začať s niekým iným a vyvarovať sa chýb

ahjajjaj

a Ty si jej aj odôvodnil rozchod tým, že sa Ti nedarí akceptovať jej dieťa? Lebo to je ozaj veľmi vážny dôvod na rozchod, a kebyže mi ako matke niekto niečo takéto povie, no, veľa šancí by som mu druhýkrát nedávala, lebo som v prvom rade matka, až potom všetko ostatné.

Mino5445

ZdravyUsudok

Poznám ju. Nemá problém s citmi, ani ich dávať najavo. Len presne ako píšeš necíti už ku mne to čo ja k nej. Cítila kedysi. Ale po rozchode to odznelo už v nej. A ja sa bojím, či to ešte dokáže cítiť. Alebo sa budeme len naťahovať a trápiť. To pozvanie je dobrý nápad. Problém je či pôjde vôbec von a či pôjde sama. Má totiž dieťa a väčšinou od neho neodbieha. Potreboval by som ten vzťah opäť naštartovať, lebo cítim že je to veľmi slabé momentálne.

ZdravyUsudok

Mozno ma len problem davay city najavo. A mozno je to v tom ze neciti k tebe to co ty k nej. Proste toe motyliky v bruchu jej pri tebe chybaju.
Pozvi ju niekam, pokecajte, posedte a potom sa chodte niekam prejst a ked nenude nik nablizku len vy dvaja tak vyuzi prilezitost a pobozkaj ju. Ak sa prida a bude vasniva v bozkavani tak vies ze ju mas istu ale ak sa odtiahne, odpapuluje ti co robis alebo ak bude pri bozkavani malo vasniva tak vies ze neciti k tebe asi az taku zalubenost a vasen ako ty k nej.

Mino5445

ZdravyUsudok

Práveže bojujem. Zo všetkých síl. Len ako som písal, je to celé skôr kamarátske. Aj keď sme pokročili. Trochu sa objímeme, aj rýchla pusa padla už. Len mám pocit, že to čo píšeš že si dvaja chýbajú resp. nechýbajú po rozchode je u nás v stave že ona mi chýba, ale ja jej moc nie. Vidím to stále vo všetkom čo povie, robí. Nieje to opätované.

Mino5445

daniela2

Vďaka za reakciu. Hocičo poteší momentálne.
Moja odpoveď je áno chcem! a veľmi. Strašne ju ľúbim, len ona moju lásku momentálne nevie opätovať. Tlačím to celé len ja aktuálne.
Nieje to tak žeby ma zaujímal len ten lov. Naozaj ju chcem a chcem s ňou byť. Skrátka som prehodnotil nejaké veci čo mi vadili. Problém bol skôr u mňa a ten som si v sebe upratal. Samozrejme nečakám že ma bude vítať. Nebolo by to správne. Chcem o ňu zabojovať. Zaslúži si to a ja to musím nutne spraviť. Niečo ako forma trestu pre mňa.
Rozišli sme sa kvôli jej dieťaťu ktoré som nedokázal prijať. Ale ako hovorím v tomto už mám jasno a keď sa stretneme, tak toto už funguje.

ZdravyUsudok

Tak ked si po rozchode zistil ze ju stale milujes, co ti brani oňu znova zabojovat?
A je uplne v poriadku ze si po rozchode zistil ze nemozes bez nej byt, chyba ti a tuzis byt opät s nou. Prave ze odlucenie na nejaky cas preveri aka silna je laska medzi dvoma. Ci si chybaju a nemozu bez seba byt alebo vedia aj bez seba v pohode existovat. Je to normalne.
Ja poznam niekolko parov ktore sa po rozchode opät k sebe vratili co dokonca po rozvode sa znova zosobasili na druhykrat.
Takze chlape, ak citis ze ju milujes stale a chces byt s nou, ozvi sa jej, ako sa ma, zavolaj a pozvi niekam. Je lepsie skusit ako neskusit vobec. Je lepsie skusit a aj keby si mal byt odmietnuty ako neslusit, nezabojovat a neskor lutovat ze si sa aspon mohol pokusit. Lebo aj keby to nevyslo tak by si mal dobry pocit ze preda aspon to stalo za pokus a aj ked ma odmietla tak aspon viem ze nacom som, ze nema vyznam s nou stracat uz cas a ist dalej.

daniela2

a naozaj chceš ju? Nie je to práve ten lov, ktorý Ťa zaujíma, a potom keď máš, o čo si bojoval, potom Ťa to už nezaujíma? Teraz si predstav, že by Ťa vítala po rozchode s otvoreným náručím. Vážil by si si ju? Alebo už o chvíľu nie, a znova by Ťa napadli dôvody, prečo si sa rozišiel. O príčine rozchodu si sa nezmienil. Nejaký dôvod si naň mal, či nie?