Nie som psychicky chorá?

Príspevok v téme: Nie som psychicky chorá?
Lubimvianocnycas

Dosť som schudla takže to môže byť aj tým... Ale spúšťa mi to nuda (teraz je večer tma) a povinnosti (že sa musím ísť učiť, tak radšej zerem).. Občas sa prejedam, napr. Dnes som mala ráno kávičku, trosku šunky (nebola som hladná, mala som riadnu večeru-tiež veľa ale bola výživná :D) potom jabĺčko, kakauko, kuraciu polievku s maskom, asi 700g gaštanov (v zľave boli) mandarínky dve, pins piškóty asi 5,... Potom som sa šla prejsť že si kúpim dačo dobre a kúpila som si dokopy(po hodila som po všetkých obchodoch)- visnovu, čokoládovú, nugatova, orechovu a jablkovu kapsicku+ 2 krát taky malý hoddog, doma som potom mala nejakú zeleninu a pistacie aby som mala aspoň dačo zdravé... Aši mi praskne bruško a viem ze teraz nebudem môcť sladke minimálne deň vidieť ale ono keď to človek je tak ho to nestopne, to až potom neskor... Ide o to ze som chudá takže si to akoby dovolím, na plánujem.. Ze chcem možno aj trosku pribrat, ale potom neskor mam aj tak výčitky... Nemala by som ich keby nemám potom nafúknuté brucho... Chcem sa spýtať ci je to psychicky problém?... Keď som medzi ľuďmi tak vôbec na jedlo nemyslím ale vždy večer keď nemám čo robiť alebo sa musím učiť tak to príde (momentálne zajtra píšeme veľkú písomku)... Cvičenie večer mi veľmi pomáhalo ale mala som potom problém so spánkom tak som s tým sekla

Tomaas 12345

Keď tvrdis že si chuda, koľko vazis a merias ?

Prejednanie je tiež jednou z psychických chorôb, je to porucha príjmu potravy. Nejedz piate cez deviate. Keď si chuda tak zvys kaloricky príjem ale nie o dost, ale postupne aby si tvoje telo na to zvyklo. Ak sa totiž zo dňa na deň veľa prejes potom si tým koledujes o žalúdočné problemy. Všetko treba robiť postupne.

EV365

Je uzákonený 7,5 hodinový pracovný čas. Pre deti je prácou škola. Nechápem prečo by sa mali deti učiť večer. Treba si oddýchnuť.