Nestane sa mi niečo, je to v poriadku?

Príspevok v téme: Nestane sa mi niečo, je to v poriadku?
Lubimvianocnycas

Ahojte, mam 16 rokov 165 cm, 40 kg. Chcem sa spýtať ci je v pohode zjesť na večeru 4 kuracie prsia na prírodno na stavicke s hubami, kukuricou, uhorkami + ryzu+ kapustu.. Nie je to veľa? Veľa mäsa?.. Nebola som tak hladna ale zase sa z toho ani necítim nejak ťažko. A neodpalim si obličky alebo nepriberem? Ci je to takto normálne jest?

zemlicka32

Pokiaľ si z toho neni dopraskaná, tak v pohode. Veď ty predsa musíš vedieť, koľko vládzeš zjesť. No je pravda, že na večer by sa už človek nemal prejédať, keď si chce udržať štíhlu postavu.

EV365

Lubimvianocnycas: Zdravé je jesť niekoľkokrát denne pestrú stravu, žiadne diéty. Večeru najneskôr 1-2 hodiny pred spánkom, aby neboli žalúdočné problémy. Obžerstvo môže byť spôsobené hladovaním buniek, v dôsledku hormonálnej nerovnováhy, diét, choroby. Pár kuracích rezňov so zeleninou nie je obžerstvo, ale ani vyvážená strava.

Tomaas 12345

Vypočítaj si koľko kalórií tie 4 kuracie prsia obsahujú a na základe toho vieš či je to veľa alebo nie, každopádne vsak máš silnú podvahu a ty sa bojíš či nepriberies ? Čo vlastne za deň jedavas, popis tvoj jedalnicek. A čo hovoria tvoji rodičia na tvoju váhu ?

ahjajjaj

pýtala som sa Ťa aj na to, či Ti pri takej podvyživenosti funguje menštruácia či skôr ako dlho si ju už nemala? Ako dlhý čas máš túto hmotnosť pri tejto výške?
Takáto hmotnosť môže byť hranične normálna u 12-14 ročného dievčaťa pred nástupom menštruácie, ale nie u 16 ročného. A normálne je to len vtedy, ak sa to dievča nebojí, že priberie.

Lubimvianocnycas

Pleť mám normálnu, možno trošku mastnejšiu občas. Akné mam hrozne keď pijem mlieko e keď sa mu vyhýbam tak len sem tam niečo na brade

ahjajjaj

ešte by som sa Ťa chcela spýtať, či máš v poriadku menštruáciu pri takej váhe. Tú musíš mať okolo 43, aby si ako žena fungovala. A ako vyzerá Tvoja pleť? Predpokladám, že je veľmi vysušená.

ahjajjaj

ahoj, určite si bola poriadne vyhladovaná. Skús trochu častejšie jesť za deň. Je to lepšie, ako zjesť potom naraz veľa. A môžeš brať aj nejaké vitamíny skupiny B, alebo pangamín z pivných kvasiniek, lebo by Ti nezaškodilo pár kíl pribrať.