Ahojte mam 13 a nasiel som si na semeniku (vnutri).Neboli ma to.Ked som to drazdil tak ma zacalo na chvilu boliet brucho.
Co to moze znamenat?
Dufam ze nie rakovina :(
Mam to tam cca mesiac
Poradte prosim
Hrcka na semeniku
si vo veku kedy by to mobol byt prave nador takze to netreba podcenovat, teraz treba dat nabok vsetku hanbu aj strach a jendoducho to povedat rodicom a ist co najskor k doktorovi
Povedať rodičovi -> obvodný lekár -> urológ ... Čím skôr tým lepšie, nikto ti s týmto lepšie neporadí a hlavne nie takto cez nejaké fórum..
Nemusí to byť nič vážne, ale sám a takto to nezistiš.. lepšie ísť čím skôr k lekárovi, lebo ak by to náhodou (čo si nemyslím) bola tá rakovina, tak treba konať čim skôr... Minimálne je dobré keď sa o tom zdôveriš aspoň rodičom.
Ja som si pred niekoľkými rokmi nahmatal hrčku na semenníku, neskutočne som sa bál, hanbil som sa to povedať mame a hlavne hanbil som sa ísť k lekárovi... Dokonca ma vyšetrovala urologička.. ale tak strach z vážneho ochorenia bol väčší ako hanba z vyšetrenia.. a nakoniec ta úľava keď som zistil, že to nebolo nič vážne, dokonca aj to vyšetrenie nič nieje... Hlavne to nepodceniť!!!
Povedať to rodičom a okamžite k doktorovi! Nie je to žiadne strašenie ale ak je to nádor tak čím skôr to pôjde von tým lepšie, netreba sa hanbiť, tu ide proste o čas. Držím palce
Tomas viem ale sa toho bojím mám pochmúrne veci pred očami
V tvojej predchádzajúcej zpovedi som ti dal odpoved.
Povedz mame, veď nech ide s Tebou. Určite Ťa nebude ona pozerať, toho sa neboj.
AHJAJAJ skusal som ale ten tam nic nenasiel je starsi a robil to len dotykom pritom tam mam hrcku
:(
ono to môže a nemusí byť nič vážne. Najlepšie by bolo ísť k detskému lekárovi a povedať to.
ahjjaj Ani nie mozes mi prosim povedat ci to moze byt nieco vazne? A ak by to bola rakovina tak ako by sa to prejavovalo?
tie hrčky sú u mužov časté a má ich hádam každý druhý muž.Neboj sa nie sú nebezpečné