Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrcka na semeniku

violoncistka

si vo veku kedy by to mobol byt prave nador takze to netreba podcenovat, teraz treba dat nabok vsetku hanbu aj strach a jendoducho to povedat rodicom a ist co najskor k doktorovi

Michal523

Povedať rodičovi -> obvodný lekár -> urológ ... Čím skôr tým lepšie, nikto ti s týmto lepšie neporadí a hlavne nie takto cez nejaké fórum..
Nemusí to byť nič vážne, ale sám a takto to nezistiš.. lepšie ísť čím skôr k lekárovi, lebo ak by to náhodou (čo si nemyslím) bola tá rakovina, tak treba konať čim skôr... Minimálne je dobré keď sa o tom zdôveriš aspoň rodičom.
Ja som si pred niekoľkými rokmi nahmatal hrčku na semenníku, neskutočne som sa bál, hanbil som sa to povedať mame a hlavne hanbil som sa ísť k lekárovi... Dokonca ma vyšetrovala urologička.. ale tak strach z vážneho ochorenia bol väčší ako hanba z vyšetrenia.. a nakoniec ta úľava keď som zistil, že to nebolo nič vážne, dokonca aj to vyšetrenie nič nieje... Hlavne to nepodceniť!!!

alicka87

Povedať to rodičom a okamžite k doktorovi! Nie je to žiadne strašenie ale ak je to nádor tak čím skôr to pôjde von tým lepšie, netreba sa hanbiť, tu ide proste o čas. Držím palce

Chcem vediet

ahjjaj Ani nie mozes mi prosim povedat ci to moze byt nieco vazne? A ak by to bola rakovina tak ako by sa to prejavovalo?