Hrcka na semeniku

violoncistka

si vo veku kedy by to mobol byt prave nador takze to netreba podcenovat, teraz treba dat nabok vsetku hanbu aj strach a jendoducho to povedat rodicom a ist co najskor k doktorovi

Michal523

Povedať rodičovi -> obvodný lekár -> urológ ... Čím skôr tým lepšie, nikto ti s týmto lepšie neporadí a hlavne nie takto cez nejaké fórum..
Nemusí to byť nič vážne, ale sám a takto to nezistiš.. lepšie ísť čím skôr k lekárovi, lebo ak by to náhodou (čo si nemyslím) bola tá rakovina, tak treba konať čim skôr... Minimálne je dobré keď sa o tom zdôveriš aspoň rodičom.
Ja som si pred niekoľkými rokmi nahmatal hrčku na semenníku, neskutočne som sa bál, hanbil som sa to povedať mame a hlavne hanbil som sa ísť k lekárovi... Dokonca ma vyšetrovala urologička.. ale tak strach z vážneho ochorenia bol väčší ako hanba z vyšetrenia.. a nakoniec ta úľava keď som zistil, že to nebolo nič vážne, dokonca aj to vyšetrenie nič nieje... Hlavne to nepodceniť!!!

alicka87

Povedať to rodičom a okamžite k doktorovi! Nie je to žiadne strašenie ale ak je to nádor tak čím skôr to pôjde von tým lepšie, netreba sa hanbiť, tu ide proste o čas. Držím palce

Chcem vediet

ahjjaj Ani nie mozes mi prosim povedat ci to moze byt nieco vazne? A ak by to bola rakovina tak ako by sa to prejavovalo?