Prosím o radu.Čo si o tom myslíte?

Príspevok v téme: Prosím o radu.Čo si o tom myslíte?
strateny123

Ahojte vsetci

Prosim vas o radu.Dakujem vopred za vsetky odpovede.Mam 28 a frajerka 20 a sme spolu 10 mesiacov..nas vztah je zdravy robime vsetko(teda okrem sexu ten este nebol).Vsetko funguje tak ako ma.Teda dufam :( Urobil som hroznu chybu.Davnejsie pred terajsou frajerkou som si pisal s jednym dievcatom.Pisal som si s nou aj cez vztah.Prisla mi nato ze mi napisala spravu zo srdieckom.Ziadne flirty neboli ani nic len cisto kamaratsky sme si pisavali.Velmi jej to vrtalo v hlave.A aj mi to napisala jedneho dna a Ja..velmi som sa nad tym trapil nemohol som spavat...velmi som trpel a bohu som sa zaprisahal ze si viac snou nebudem pisat.Ukoncil som to vsetko a dalej som si s dotycnym dievcatom nepisal..moje dievca je moje vsetko a velmi ju lubim.Lenze rovnako ona si zacala pisat s chalanom.Od leta...stym ze mi vsetko povedala o nom vsetko.Ze este predomnou nieco riesili ale ze on ju nechcel a trapila sa nad tym.V lete jej napisal ze sa jej ospravedlnil a ze ci by nemohli byt kamarati.Dotycny chalan zevraj ma frajerku.Dlho som to prehliadal ..vzdy som na jej telefone videl jeho spravu.Zhruba pred mesiacom aj daco som jej to povedal ze ma to trapi a sama mi povedala ze uz mu neodpise objala ma a povedala ze nikdy ma nevymeni a ze som jej jednotka.Dnes zhruba po mesiaci jej znova napisal a to som si vsimol vo vlaku len nahodou.Nedalo mi to a znova som jej proste povedal ze mi to vadi.Oba povedala ze on jej napisal.Dice boli to suche spravy..typu co skola a tak...ale mna trapi to ze proste ...dusovala sa ze ja som jej zlaticko a ze sa vobec nemam bat a nikdy by nesla zo vztahu do vztahu ze aj tak ju nechcel...lenze trapi ma to ze mu vobec odpisala.Vedela ze proste mi to vadi.A aj ona ked mi napisala ze jej vrta v hlave to moje dievca tak bez vahania som jednoducho prestal...a prosteee a to len nahodou som sa dozvedel ze jej napisal a ani sama mi to nepovedala a pisu si uz niekolko dni.Ja proste nevirm ci som az moc dobry alebo nieco nevidim co by som nemal ? Skor nez ma oznackujete za kur...vnika tak nie som.Je to moj prvy vztah.Ucim sa na vlastnych chybach.Ja som chybu urobil a poucil sa.Velmi mi na nej zalezi.Od vas chcem daku uprimnu radu co si o tom myslite ? Dikes

Betka132

Odtial zrejme nic nehrozi, ked ju raz nechcel uz ju chciet nezacne. Druha vec je, ze nie je pekne ze ti nieco slubila a nedodrziava to. Ty si s tym kvoli nej sekol a ona ta vlastne klame to nie je ok. Skus sa s nou este porozpravat, vysvetlit jej ze ta to zranuje, spytat sa jej preco to robi. Ak to aj tak potom bude robit tak si ta nevazi a s tym ti poradit neviem.

lanabanana

Podľa mňa si to celé až moc berieš k srdcu, pretože sa nestalo nič, za čo by si sa mal viniť a podobne. To, že ti len nejaké dievča pošle srdiečko nič neznamená a nemáš sa za čo obviňovať, že si nejako zradil svoju priateľku. To isté aj čo sa týka toho chalana, s ktorým si píše. Pokiaľ si píšu len také veci typu skola a podobne, nič sa nedeje a sám si povedal, že chce iba teba, čiže sa nemáš čoho báť. Chápem, že je to prvý vzťah, tak preto máš obavy, ale musíš jej aj dôverovať a nie hneď spustiť poplach, keď jej napíše nejaký chalan. :)