Ahojte.
Pred pár mesiacmi mi napísal jeden chalan zo školy. Už podľa správ bolo vidno, že nie je ako ostatní, že je naozaj milý, zlatý a má srdce na správnom mieste. A to bola vec, čo sa mi na ňom najviac páčila. Od začiatku mi dával nejaké signály, že sa mu páčim, ale myslela som, že to myslí iba zo srandy. Potom sa ukázalo, že ma ľúbi. Stali sa z nás kamaráti. Chodili sme spolu často von, párkrát sme si dali aj pusu, ale nebolo to niečo, čo by sa mi nejako extra páčilo. Niekedy tam boli tie momenty, kedy som mala chuť ho pobozkať, chytiť za ruku a podobne. Ale neviem či tam niekedy bolí motýle a podobne prejavy lásky. No a dnes sme sa rozprávali a povedala som mu, že ho neľúbim. A dopadlo to tak, že zrejme nie sme ani kamaráti. Trochu som si poplakala, ale inak som ohľadom toho fajn, čo sa tiež čudujem. Ale moje pocity v podobných situáciách sú oneskorene, je možné, že sa to prejaví o pár dní, mesiacov... Neviem, či ho ľúbim, aj keď by som veľmi chcela, pretože chalan ako je on sa strašne ťažko hľadá. Neviem ani či som schopná niekoho milovať. Akoby som v sebe mala nejaký blok, čo sa týka lásky alebo len jednoducho nebol ten pravý. A strašne mi je ľúto, že som mu zlomila srdce.
Je možné, že časom zistím, že som ho predsa len ľúbila?
Ďakujem