Je moja stolica v poriadku?

Príspevok v téme: Je moja stolica v poriadku?
Landa20

Nechcem hneď strašiť doktora ale občas mám bolestu brucha a nevoľnosti po jedle alebo aj len tak a potom nemám chuť jest niekedy aj celý deň a vôbec mi to nechýba aj keď viem, že mám jesť jednoducho niesom hladný ... stolicu mám kúskovanú hnedú ale na rôznych miestach sú napovrchu žlté fľaky ako keby je stolica nimi posiata su také väčšie... niekedy mám aj hnačky... keď sa utriem tak papier je celý žltý... neviete poradiť?

Tomaas 12345

Landa20 :

No tvoja váha je vážne alarmujúca, docela velká podváha, tie žalúdočné problémy môžeš mať i z tej podváhy. Prečo vážiš tolko málo ? Na vyšetrení štítnej žlazy si bol ? Kolko za den prijmeš kalorii ? Kolko máš za den fyzickej aktivity ?

nurse87

no treba ist jednoznacne na vysetrenie, ked mas taketo zdravotne problemy... my ti tu moc nepomozeme, kedze budes musiet ist asi na odborne vysetrenie stolice..

Tomaas 12345

Landa20 :

Ten betaloc môže pôsobiť negatívne na žalúdok.

Skús na ranajky jesť niečo ľahšie, napríklad ovsené vločky s jablkom. Inak kolko vážiš a merias ?

Landa20

Tak napr na raňajky toasty syr šunka paradajky kečup, obed nejaká kuracia polievka, cestoviny s kuracím mäsom, sem tam niečo sladké a na večeru čo príde niekedy aj to isté čo na obed... pijem len čistu vodu sem tam čaj, alebo džús ale fakt občas, žiadne coly, energeťaky ani alkohol...