Genitálny herpes

mjanik

zena-v krátkosti sa mi to ťažko vysvetľuje.Akupunktúra pracuje na báze energie.Keď je v nejakej časti teľa porušená energia,vzniká tam porucha-choroba.Hovoríme,že tam vznikol blok.Ulohov akupunktúri je tento blok odstrániť a tým dostať energetickú rovnováhu.Kúp si aspoň jednu knihu o akupunktúre a potom to pochopíš

zena

Mjanik, si ma pobavil. Platí, čo som napísala prvýkrát, keďže po preliečení vírus v tele ostáva NASTÁLO, konkrétne v nervových gangliách a z latentnej fázy prejde VŽDY do aktívnej fázy pri oslabení imunity, strese... Žiadna akupunktúra, žiaden imunológ, veštec, ani modlitba ho odtiaľ nedostane! NEEXISTUJE žiaden spôsob liečby, ktorý by človeka herpesu zbavil úplne a nastálo, je to celoživotné ochorenie! Pochopil už "podstatu tejto choroby"?

ahjajjaj

B komplex forte tabletky 3 krát denne, 1 krát denne vitamín C 500 alebo C 1000 s postupným vstrebávaním, lokálne masti.
Potom poďho k imunológovi, dať si vyšetriť imunitu a vyžiadať si niečo na jej posilnenie, aby sa herpes znova neobjavil.

zena

Herpesu sa už nezbavíš, budeš ho mať až do smrti - je to celoživotné ochorenie. Antivirotiká a iné alternatívne metódy ťa len zbavia príznakov, ale samotného herpesu ťa NIE!