...asi tak to je so mnou a s chalanmi...niekto sa mi paci, alebo o mna javi zaujem, zacnem si s nim a potom uz pre mna nie je tak atraktivny a nechcem pokracovat...od konca polrocneho vztahu som toto urobila uz 2krat.. som vhodna na odstrel?
Dosiahnem co chcem a stracam zaujem
no tak ano, v oboch pripadoch to bolo tak, ze chlapec na mna bud vobec nemal cas, alebo sme si zacali liezt na nervy....ale ja som mala pocit ze by bolo dobre skoncit este skor ako ten koniec nastal.....no a teraz sa mi strasne paci jeden typo ale....asi je problem v tom ze vsetko porovnavam s poslednym dlhsie trvajucim vztahom...neviem ako sa toho zbavit..ten clovek s kt. som bola bol pre mna na zaciatku vztahu este vlastne cudzi ale neuveritelne rychlo sme si na seba zvykli a zblizili sa...no a teraz to uz nedokazem..tym rozchodom som prisla o cloveka, s kt. som si strasne rozumela a kt. som zaroven strasne nenavidela.. a btw, Sterlic, chalani sa spravaju tiez tak, zazila som to a bolo mi z toho pekne na nic ...no a nakoniec som taka aj ja...
Nepotrebuješ žiadneho psychologa. Ide len o to, že si vyberáš chalanov o ktorých vieš, že s nimi nechceš mať seriózny vzťah. Naozaj by si si chcela nájsť niekoho s kým chceš už zostať navždy? Premysli si to a hľadaj. A možno si len nenatrafila na toho správneho a až keď ste spolu začali chodiť si na to prišla.
Presne na taku som natrafil.Bol som pre nu zaujimavy dovtedy,kym som sa o nu usiloval.Ked napokon dosiahla to,co chcela a videla,ze ma zlomila a ze som sa do nej zamiloval,prestala o mna javit zaujem a bol som pre nu uz len kamarat.
Poradim ti,navstiv cim skor nejakeho psychologa alebo psychiatra,pretoze takto ranis este zopar dalsich muzov,ktori ti v naivnej viere,ze im opetujes svoje city, budu vyznavat city netusiac,ze budu pre teba len docasnymi hrackami na pobavenie a zvysenie vlastneho sebavedomia,ze si neodolatelna.Myslim,ze sa tomu zvykne hovorit aj psychopaticka porucha osobnosti.