Neviem, čo vlastne od tohoto čakám, ale chcela by som vedieť, či niekto sa už ocitol v takomto ne/vzťahu. Tento môj “vzťah” trval zhruba do minulého týždňa (cca 2,5 roka), kým som sa nedozvedela prostredníctvom správy na messengeri tu obľúbenú vetu: budeme len kamaráti. Moja reakcia bola, že rešpektujem jeho rozhodnutie a neprosila som ani už nepíšem nič. My sme vlastne ani nikdy nic ine ako kamaráti neboli, podľa jeho názoru.ale dva a pol roka sme sa stretávali, nie len kvôli sexu. Spal u mna, jedol, rozprávali sme sa, pozerali filmy a vcelku super sme si rozumeli. Samozrejme som sa namotala a dúfala som, že keď budem trpezlivá a nechám to jednoducho plynúť a nebudem na nikoho tlačiť, že to nakoniec bude obojstranne. No lenže aj za takú dlhu dobu sa vôbec nič nezmenilo. Teda zmenilo. Som si to všimla asi tak cca pred tromi mesiacmi. Bol odtazity proste som si všimla, že sa asi niečo deje. Nikdy predtým mi nespomínal, že si niekoho ide hľadať alebo niečo podobne. A minuly týždeň na moje menšie naliehanie mi napísal, že budeme už len kamaráti, že mi nechce ublížiť tým, ak niekoho stretne alebo spozná nejakú ženu. Ako blesk z jasného neba to prišlo, som mimo, lebo som to vôbec nečakala. Je mi to veľmi ľúto, že takto sa niekto rozhodne aj za Vás. Nikdy som nebola žiarlivá, nijako som ho neobmedzovala. A kontaktoval má prvý on. Ja som sa vtedy rozišla s bývalým priateľom a on to využil, že som bola trochu mimo z toho, keď sme sa spoznali. Je mi veľmi ľúto. Bývam sama, nemám tu ani nijakú rodinu, všetci sú rozutekani po svete a mamka mi zomrela dávnejšie. Ani kamošky nemám tuto nejaké, všetky už majú svoje starosti, manželov a deti, domy, byty a tak. A inak podotýkam, on má 33 a ja 32. Fakt už neviem, ako by som sa z toho rýchlo spamätala. Cely deň si čítam článku na tomto fóre a vidím, že nie som takto na tom sama. Ak ste sa niekto ocitli v podobnej situácii, tak mi prosím napíšte, ako to dopadlo a ako ste to zvládli. Vopred ďakujem ?
O čo mu vpodstate išlo? Naozaj o kamarátstvo
Chce to cas, ono to preboli, snaz sa venovat viac niecomi co ta bavi, venuj sa sebe... Je to neprijemne ale zaroven je lepsie ze to povedal akoby ta mal tahat za nos
V 33 je to na chlapa podľa mňa divné. Príde mi to také pubertiacke, možno by som to prirovnala k veku 25 :D Podľa mňa niekoho stretol alebo si myslí, že sa mu niečo risuje tak radšej od teba zutekal skorej.
Islo mu len o sex a kedze si ho prestala nudit tak ide dalej ...vsetkym muzom ide skoro o sex preto si hladaju zeny. Len male mnozstvo nehlada sex ale to su ti co maju problemy s erekciou.
Ide už len o to zvládanie lebo naspäť si ho nezískaš, to ti je hádam jasné... Ľudia vždy sa držte tohto: Ak niekto špekuluje tak to už nebude dobré. To je jedno prečo, ako, za čo... To už nemá zmysel analyzovať to veľké nič. Keď sú si dvaja súdení tak to ide automaticky a majú sa dobre a všetko ide samo, nič netreba robiť. Jakmile príliš jedna strana špekuluje tak už je zle to by ani nemalo zmysel. Človeka nezmeníte. Môže s chvílu pretvarovať ale nezmení sa. Buď trafíte pravého/ú alebo nič.