Sen o priateľovej ex

Príspevok v téme: Sen o priateľovej ex
SIM_99

Ahojte,
Sníval sa mi sem o priateľovej ex ako sa spolu rozprávali u mňa doma na rodinnej oslave (nerozumiem čo tam robila) ja som bola kúsok od nich a snažila sa nepocuvat, keď som si ale prisadla, usmiala sa na mňa a vyzvala ma k rozhovoru. Išla do jedálne, ktorá je prepojená s obývačkou a ja som ju nasledovala (priateľ sa pozeral s otvorenou sankou) Musím podotknúť, že bola šťastná, usmievavá a v 5 mesiaci tehotenstva. V podstate mi nič takého nepovedala, ale chytila ruku a mna to upokojilo. No v zápätí ako sme prišli do obývačky neprehovoril sme spolu ani jedno slovo. Sadla si k priateľovi a ja oproti ním. Umievala sa. A ja som si uvedomila ako žiari pri ňom. S priateľom sme si boli v tom okamihu cudzí.
PS: priateľ si so svojou ex píše na sviatky(meniny,narodeniny)a v zápätí spolu komunikujú, aj keď mne sa to nepáči.

EMMMAA

Sny o tom, ze je niekto tehotny alebo ze bude, pripadne sa to aboslutne nemusi tykat jej, ju to spojilo s tym lebo ti to vadi a premyslas nad tym, tehotenstvo moze byt novinka v zivote, zmena, cokolvek ine.

snazilkajulka

Aj ja si myslim, ze z tvojej strany to je tak, ze za prve ziarlis na nu, ze si s nou stale pise a po druhe ze mu az tak neveris a proste sa obavas, ze este medzi nimi nieco je alebo by mohlo byt, ked si stale pisu.

Betka132

Sen ti chcel naznacit ze sa nou prilis zaoberas az sa ti dostava do snov. Pokial si pisu len na sviatky je to ok, evidentne sa rozisli v dobrom co tiez nedokaze kazdy. Neries to.

raduskaaa

podla mna len ziarlis na nu a preto sa ti aj taketo sny snivaju...uz ste sa o tom rozpravali, povedala si mu, ze ti prekaza, ze s nou komunikuje?..

siruma

no tehotenstvo v sne väčšinou neznamená dobré veci ale možno sa proste bojíš, že si stále príliš dobre rozumejú a že by ťa kvôli nej opustil