Ahojte máte niekotrá odskúšané príčesky? Aké a za koľko? A hlavne ako s nimi zaobchádzať? Budú fakt držať napríklad na svadbe že tancovanie celú noc?
Príčesky
Super ďakujem za tie odpovede :D Idem pozrieť ešte aj tie ďalšie a celkom sa mi to páči minimálne na vyskúšanie určite :) Ďakujem ešte raz :)
k tym mojim tu su vsetky otazky www.clipinhair.sk co s nimi mozes robit a co nie :D ale v skratke proste s nimi mozes robit vsetko co so svojimi plus tiez na nich mozes davat sampon atd. aby sa udrzali
A ako na nich udržať farbu? Oni sa dajú riadne umývať? :D
Ja som s clip in príčeskami spokojná. Je to oveľa lepšie ako umelé nadrobenie si vlasov. Neničí to tak vlasy a nemusíte riešiť nejaké posúvanie. Ak budete udržiavať svoju farbu, stále rovnakú, nebudete mať žiaden problém. Ja si objednávam s Invlasy - www.kodino.com a som spokojná. Naučila som sa si to pekne nasadiť a výsledok je vždy skvelý. Takže ak riešiš riedke vlasy, tak smelo do toho :)
sorry neviem preco sa mi to tak poposielalo viackrat mam blby net mozno preto
tekvicka-micka uz som pisala nizsie ze to su ludske vlasy tak mozno ty si nemala tie tiez ja som mala remy vlasy co su poskladane rovnako ked boli odstrihnute ak chcete inak tak si rovno pozrite clipinhair odtial ja tie svoje klipy mam oni by to tam mali mat niekde vysvetlene :)
tekvicka-micka uz som pisala nizsie ze to su ludske vlasy tak mozno ty si nemala tie tiez ja som mala remy vlasy co su poskladane rovnako ked boli odstrihnute ak chcete inak tak si rovno pozrite clipinhair odtial ja tie svoje klipy mam oni by to tam mali mat niekde vysvetlene :)