Vyznáva alebo dokazuje vám partner lásku?

Príspevok v téme: Vyznáva alebo dokazuje vám partner lásku?
Leny16

Ahojte, zaujímalo by ma či vám partner vyznáva lásku, či vám hovorí ako vás lúbi, ako sa mu páčite, poprípade ako často to robí. Mam priatela ktorý to bohužial príliš nerobí (raz za čas mi povie že ma ľúbi ale naozaj len velmi výnimočne), kvet som od neho dostala tak 2x aj to na sviatok (za skoro 5 rokov vztahu) vôbec mi nehovorí že som pekná a že sa mu páčim nech sa akokolvek vyparádim a nech robím čokolvek. Mrzí ma to, chcela by som počuť nejaké pekné slová poprípade dostať kvet len tak...dosť ma to trápi ale nechcem sa s ním rozísť, viem že ma ľúbi, dokazuje to skutkami a je velmi dobrý a slušný, bohužial mne to ale naozaj velmi chýba kedže ja som v tomto iná ako on.. :( Preto ma zaujíma ako ste na tom vy.

matriska

DONTWORRY

Niekedy fakt staci malo. Ale mam kamosku, ktorej muz za desat rokov, co su spolu nepovedal, ze ju ma rad. Akoze ranajky urobi, aj jej kavu urobi. Ale zeby jej slovne vyznal lasku to nie a jej to napriklad chyba.

DontWorry

Musis si zvyknut, ze niektori taki su a fakt obcas su dolezitejsie skutky ako slova. Ak ti s nim je dobre tak riesis banality.
Moj mi tiez nevyznava lasku den co den, ale stacia mi jeho dotyky, pohladenie. Kazdy den po odchode do prace aj po rozlucke mi posle smajlika s pusou, spravi ranajky atd.
Ked sa pekne obleciem zvykne povedat aka som pekna. Mne to staci. Viem proste ze ma lubi.

sokollka

mne tiež môj drahý hovorí každý večer ako ma ľúbi. no málokedy mi povie, že som pekná a také veci. to mne zase chýba ale viem, že sa mu páčim. niektorí chlapi jednoducho nevedia tak často vyjadriť svoje city.

Ivan277

Každý deň jej hovorim že ju ľúbim. Z práce napíšem že na ňu myslím že ju ľúbim. Vždy jej kúpim niečo čo má rada. V obchode keď sme tak jej zaplatím niečo pekné čo sa jej páči. Hladkam ju stále keď oddychujeme doma. Atď. A aj tak sa na mňa často hnevá pre hlúposti :D

ahjajjaj

a Ty mu hovorievaš, že ho ľúbiš? Vtedy mlčí?
žijem vo vyše 20 ročnom manželstve, manžel mi príliš nehovorí, že ma ľúbi, alebo má rád, ale na výročie svadby ideme na večeru, alebo dostanem kvet, aj na Vianoce, na narodeniny a meniny darček, alebo mi niekedy len tak počas dňa zavolá. To, že dobre vyzerám, alebo som dobre oblečená, mi niekedy zvykne povedať.

loren9

Takmer každy deň mi povie ako ma lubi občas mi donesie nejaké malé prekvapenie, sladkosť a tak samozrejme ma aj pochvali ked sa pekne oblečiem naličim tymto ozaj nešetrí za čo som velmi rada

zabkiara

mne zo zaciatku tiez partner moc lasku nevyznaval ale dost sme sa o tom rozpravali a uz sa to naucil. kazdy vecer mi povie, ako ma lubi a potom ideme spat. no myslim, ze to nie je vsetko. niekedy su skutky viac ako slova.