Prvý rok na strednej škole

Príspevok v téme: Prvý rok na strednej škole
gymnazistka

Ahojte! Mozno sa Vam tato tema zda cudna, ale pre mna je to problem, ktory mi zneprijemnuje prazdniny.
Podme vsak od zaciatku. Zijem v jednom malom mestecku. Do skolky som nechodila, od prveho do piateho rocnika som chodila do skoly na jednej dedine, kde ucila moja mama. Od siesteho som prestupila spolu s mamou (ktora mi bola aj triedna!) na jednu z dvoch zakladnych skol v nasom meste. Problem je vsak v tom, ze som dosahovala kazdym rokom vacsie uspechy na olympiadach, cim som si v meste vybudovala urcitu povest. Kazdy rok som sa viac a viac bala ci niekoho neskamem. Od septembra nastupujem do mestskeho gymnazia, kde ma vsetci poznaju. Strasne sa bojim, ze nebudem taka aku si ma predstavuju, ze nezapadnem do kolektivu... Este k tomu ma kazdy strasi: "Pockaj, ked pojdes na gymnazium, tak budes rada, ze mas z pisomky aspon trojku...". "Tvojim jednotkam v ZK je koniec..." Skratka strasne sa bojim! Prosim vsetkych, ktori maju neake skusenosti o radu. Vopred dakujem! :-)

panika

neboj, bude to v pohode. Svoje uspechy si dosiahla sama. A na gympli, tam sa vyselektuje, v com si najlepsia. A ak by aj -aj trojky su znamky, tak sa nestresuj. Drzim paste, nicoho sa neboj, bude to v poriadku

tinaSNV

Ahoj gymnazistka, nic si z toho nerob...tvoje znamky budu záležat od toho ako dlho sa budes venovat ucivu /profaci odporucaju aspon 4 hodiny denne/. Ale ako to uz byva niektore predmety ti pojdu lepsie ine zase horsie... A do kolektivu zapdnes a nezalezi to od tovojich uspechov /ja som tiez chodila na sportovu skolu kde som dosahovala dobre vysledky, no cely 9 rocnik sa mi akosi nedarilo a nikto z toho nerobil velke haaloo , samozrejme okrem profaka :-D /. A ked ta tam poznaju tak to je este lepsie,ked som sla na strednu ja tak som tam nepoznala nikoho... TAK NEMYSLI NA TO A UZIVAJ SI ZVYSOK PRAZDNIN...papa