zdravim! hmm tak tuto stranku som nasla az teraz, ale aspon vidim ze nie som sa ma ktora ma take problemy s postavou, ja konktretne s bruchom ..... priberat som zacala asi tak v 18-tich na zaciatku to bolo len take nenapadne zacalo sa tvorit sadielko ked som si sadla boli mi tesnejsie nohavice a podobne, no teraz mam 23 a za svoje brucho sa uz vazne hanbim..... nepomahaju mu ziadne diety anic pododme, uz som toho skusala straaaasne vela a to iste je s cvicenim uz som z toho zufala... tak prosim skuste poradit aspon nejake triky, napr: ako ho co najviac zakryt, ake nosit oblecenie ci skor vzorovane alebo tmave a taaaaaaak
dakujem za rady:)
ach to brucho......
Mne brusaky tiez vobec nepomahaju, dokonca sa mi zda, ze mi po nich brucho viac ovisa.
To nie je pravda že brušáky nepomáhaju ja som mala veľké trasúce sa brucho.Preto som sa rozhodla robiť brušáky najprv som začala s 30 a každý deň som zvišovala o 10 a dnes urobím 200 dokonca 500 za sebov! A na druhý deň nemám ani svalovicu. A bucho sa mi už netrasi je pekne a hlavne pevné.
ahoj spolubojovnicka ja mam 25 a mala som podobny problem nikdy som nebola tlsta..ale po tej 19 to islo z kopca.nastasie zacala som s tym nieco robit obmedzila prijem KJ a pravidelne kazdy bozi den som chodila cvicit ale nie brusaky to je nic platne.,,ale hlavne kardio-cviky ako beziaci pas steper...hodina denne.. a potom po 2 mesiacoch posilovacky a teraz nemam problem ukazat sa v plavkach aj ked tie dolne partie ..no na tych este popracujem...