testosteron

Príspevok v téme: testosteron
kamaraaaaaat

Ahojte, viem že každý je iný ale sme spolužiaci a ja sa citim medzi nimi taký nevýrazný a nedospelý, pretože vidim že čo sa týka vyzoru nemám na nich ani z daleka. Nerastú mi tak fúzy ako im, nemám ani také výrazné ramená a ani ochlpenie.. može za to hladina testosteronu? a asi sa to nedá nejako vyrovnať.. neechcem vyzeať medzi nimi ako o 5 rokov mladší.. a majú ma radi, rozumieme si a nie som konflikný typ ale chcel by som sa im aspon trochu vyrovnať.

milosstratos

Hľadám nejaké prírodné riešenia na zvýšenie testosterónu. Môžu pomôcť tipy z tohto článku www.vitalfresh.sk alebo je potrebná lekárska pomoc? Chcel by som vyskúšať bylinky, o ktorých sa píše, ale pýtam sa, či to môže mať nejaký účinok.

kates33

Ahoj. Môj brat mal tiež v školských časom s týmto dosť problémy. V období puberty to bolo pre neho niekedy frustrujúce. Vidieť, ako jeho kamarátom začali postupne a dosť výrazne rásť fúzy a získavali silnejšie postavy, zatiaľ čo on zostával v tomto ohľade pozadu, mu prinášalo smútok. Navyše, často spomínal, že sa cítil menej sebavedomý a občas sa obával, že by mohol byť v porovnaní s inými chlapcami menej mužský. V tej dobe sme mu však neustále pripomínali, že každý prechádza pubertou individuálne. Puberta je pre všetkých úplne odlišná, a tak sme mu dávali nádej, že aj jeho telo začne reagovať na hormóny, predovšetkým na testosterón, ktorý hrá dôležitú úlohu najmä pri rastu fúzov a taktiež svalov. Veľmi dobre je to vysvetlené aj v tomto článku www.ejoy.sk. V jeho prípade netrvalo dlho, kým sa mu začali objavovať prvé fúzy a to s pravidelným cvičením, na ktoré sa odhodlal, takže mal časom aj výraznejšiu postavu. Faktom však zostáva, že u každého táto premena prebieha inak a vždy sa s tým dá niečo robiť. Vo vyššie spomenutom článku veľmi dobre vidieť, čo všetko má na testosterón vplyv, takže odporúčam zamerať sa na to, vrátane potravín a životosprávy. Snáď ti to pomôže a dozvieš sa, čo všetko pre to môžeš spraviť aj ty sám:-)