Dobrý deň,
viete mi niekto poradiť, som úplne zúfala z toho. Pred dvoma rokmi som schudla z vysokej váhy 65 kg na 52 kg. (169 cm) Chudla som naozaj nezdravo, nič som nejedla len cuketu a cottage cheese dookola. Extrémne som cvičila a ešte som ako brigádnička pracovala ako čašníčka. Mala som veľa pohybu. Telo to však nevydržalo, skolabovala som, skončila som v nemocnici kde mi na rovinu povedali, že ak neprestanem s chudnutím, zomriem. Začala som navštevovať terapeuta a začala som ZDRAVO jesť. Stále som cvičila no váha mi stúpla na 57 kg. Cítila som sa fajn. Potom som žiaľ prehupla do záchvatového prejedania a začala som si dávať takzvaný "čiť deň" kedy som jedla všetko doslova som žrala piate cez devaite pečivo hlavne. Ale len v tento jeden deň a tým bol piatok. Ostatné dni som jedla normálne. No žial i napriek zdravej strave cez týždeň /ranajky vločky, nizkot. jogurt, ovocie, obed zelenina s masom, olovrant ovocie, večera zelenina tofu) a kardiu 5 krát do týždna 25 min behanie po schodoch vo fitku na stroji a plus 15 min domáce cvičenie pribrala som na 59 kg.
Tak som opäť začala trošku obmedzovať to čo jem. Aktuálne som začala jesť ranajky: pohánkové vločky tri lyžice, nizkotučný jogurt, trolinku goja semiačok na vrch a posypem si to mrazeným ovocím. desiata: jablko obed: zelenina surová (tej ale zjem hodne) bud si dám tofu alebo odtučnený cottage cheese k tomu. Snažím sa po 19:00 nejesť. Cvičím len každý druhý den ale 45 min behanie plus 40 drepov, 40 zdvyhanie panvy, 12x zanožovanie každou nohou a to 4 opakovania. Keď cvičím brucho kradio mám rovnaké ale iná zostava cvikov. Ale od jula som začala pracovať v kancelárií a neustále priberám, stále. Hormóny vraj ok. Tak ja už neviem. (Pri radikálnom chudnutí som stratila menštruáciu a od vtedy mi ju nevedia "nahodiť"). Aktuálne mám 62 kg.