ako mu vyhovoriť rozvod?

Príspevok v téme: ako mu vyhovoriť rozvod?
anonym_575

Prosím vás, môj ženatý milenec sa chce kvôli mne rozviesť s manželkou, no ja nechcem, aby sa rozvádzal. Ako mu to vyhovoriť? Myslí si, že iba hrám formu, keď ho od toho odrádzam a ani keď mu poviem, že ho nemilujem, neverí mi. Zaľúbila som sa, no to neznačí, že sa nezaľúbim opäť do niekoho iného, nie je prvým ani posledným. Necítim, že ho chcem za stáleho partnera a už vôbec si neprajem, aby sa rozvádzal kvôli mne. Odísť od neho tiež celkom nechcem, iba ak by to chcel aj on ukončiť, nebudem sa tomu brániť, i keď by mi chýbal, to viem už teraz.

Betka132

ZdravyUsudok Svoju zenu si vybral na cely zivot a hned jak mu nejaka radodajna skrizi cestu uz sa chce rozvadzat. Je jasne ze so starou uz je stereotyp a s novou vzruso a nieco nepoznane ale takyto typ potom nie je vhodny do manzelstva. On sa aj tak rozvedie, ak nie kvoli tejto tak neskor kvoli nejakej inej a mozno sa zas ozeni a potom zas rozvedie lebo potrebuje ten pocit zamilovanosti a ten pri jednej osobe netrva vecne.

Tomaas 12345

Ahjajjaj ty tu už napísala čo treba urobiť, jednoducho mu rovno na rovinu jasne povedz že s ním už nechceš mať nič spoločné. Proste nedávaj mu žiadne nádeje, nič prečo by si mal myslieť že má u teba šancu. A hladaj si partnerov ktorí nie sú ženatí.

snazilkajulka

Musis mu narovinu povedat, ze to proste nechces a preco to nechces, ze s nim asi proste nechces takto normalne zit a ze ti to proste vyhovuje takto. Ak sa chce rozviest nech sa rozvedie do toho ta nic ale nech to nerobi kvoli tebe

raddko

No hlavne ty mozes za to ze sa chce rozviezt, ty mu nicis manzelstvo a mozno rodinu, mala by si to skoncit a ist dalej ked s nim nechces byt.

ZdravyUsudok

Betka preco by mal byt sprosty?
Zamiloval sa, to skor dievca nevie co chce.
Zacala si s nim, a spi s nim, nato jej je dobry a zrazu ked chce kvoli nej odist od rodiny tak sa tvari ze ho nelubi a nechce s nim nic mat.Take spravanie je skor charakteristicke pre muzov.

Betka132

Vysvetlila si mu ze si nezelas aby sa kvoli tebe rozvadzal, viac urobit nemozes. Ak sa aj tak rozvedie moze ti to byt jedno. Co s nim ked je sprosty. Nie si zodpovedna za zivoty inych.

ZdravyUsudok

Ved ty nevies co chces, citaj svoj text po sebe
Lubis potom pises ze nelubis, nehces ho ale chybat to bude ..tak milujes ho ci nie?
Ked je tvoj milenec tak ti slo len o sex?
Ujasni si v hlave co vlastne k nemu citis a co chces!
Ak si mu len mutila hlavu a mas ho lrn na sex tak sa s nim rozid natrvalo a daj mu pokoj a najdi si slobodneho. Nerozbijaj rodina len z vlastneho potesenia ze mas s kym spat!

ahjajjaj

rozíď sa s ním. Povedz mu, že nie si doňho zamilovaná. A inak viem, že je zrejme príjemný, ale čo tak hľadať si medzi tými, ktorí ženatí nie sú?

Akonato

Pozri si Sex ve meste to bola 2.rada neviem kolkata cast zenaty milenec sa chcel rozviest kvoli Samanthe ale ona ho totalne odpisala, len si teraz neviem celkom spomenut co mu povedsla.To bola ta cast kde sa riesilo threesome asi nieco v takom zmysle