Ahojte, prišla som si sem pre radu pretože niekedy neviem co mam robiť a ako sa mam cítiť. Ide o to ze som spoznala sympatického muža. Bolo mi s ním príjemné a veľa sme sa zasmiali na hocičom. Ale potom prišiel zlom a to o ten že odišiel do zahraničia za prácou. Sľúbila som mu za na neho počkám kým nepríde. Stále sme boli v kontakte. Po roku sa vrátil a strávili sme spolu každý deň. A zase odišiel preč. A áno zaľúbila som sa. A teraz prišlo niečo čo moje city zrazu sa zmenili na niečo iné a nie na lásku. Oklamal ma. Hnusne a škaredo. Na sociálnej sieti som našla jeho a z nejakou ženou ako majú spoločné fotky. Ja niesom ziarliva to nie ale vadí mi to ze mi o tom nepovedal a kebyže nejdem na internet a nenájdem tie fotky ktovie ci by mi to povedal. Cítila som sa hrozne oklamana. Ja som si nedovolila ist von z nikým a on nemá problém. Moja dôvera klesla. A potom sa mi ospravedlňoval že je to len kamarátka a bla bla. Presvedčil ma ze to už neurobí a priznal si chybu. Neviem co mam robiť podľa vás? Prepáčiť mu to alebo nie? Ešte maličkosť je mladší odomňa. Niekdy mam pocit ze sa správa ako decko.
Ďakujem vám za odpovede a za rady. :)